lauantai 13. joulukuuta 2014

Talvisia kuulumisia

Terve!
En ole pariin päivään kirjoittanut  mitään blogiin lähinnä sen takia ettei ole ollut mitään kuvamateriaalia jaettavaksi, mutta nyt niitä kuvia tulee koko sen ajan edestä!


Tänään pääsimme tallille, meidän oli tarkoitus ratsastaa mutta koska lunta oli tullut yön aikana ja  se  pakkautuu hevosten kavioiden alle emme pystyneet ratsastamaan, mutta  päätimme silti tulla tallille.


Tallilla meitä oli vastassa tarhassa Bambi ja Mirella. Minä menin moikkaamaan  niitä ja Bambikin tuli minua tervehtimään kun se huomasi että tulin, on se vain mahtava heppaa.

Tämän jälkeen hoidimme pikaisesti hevoset ja lähdimme kentälle. Ensin otimme Bambin hommiin ja voi hoh, hoh mitä vauhtia se meni  kun pääsi kentälle juoksutettavaksi. Bambi teki kyllä välillä sellaisia pukituksia että olin ihan äimänä!
Mutta juoksutuksen jälkeen se rauhoittui ja seisoi poseerauksen aikana nätisti paikoillaan.





Seuraavana vuorossa oli Tara ja sen kanssa oikeastaan vain poseerattiin hetki juurikin lumen takia että ei vain sattuisi mitään.





Seuraavaksi otimme Mirellan kentälle ja sekin juoksutettiin. Sekin innostui vähän juoksemaan mutta otti kaiken rauhallisesti. Tämän jälkeen piti totta kai saada hienoja kuvia myös siitä ja sekin joutui  poseeraamaan kameralle.



Lopuksi annoimme vielä hevosille päiväheinät ja lähdimme pikkuhiljaa kotia kohti.

Hyvää ja rauhaisaa joulunodotusta kaikille

Toivoo:
Annika
Bambi
Lilli
Caro
Tara ja Mirella


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!