perjantai 23. tammikuuta 2015

Jännityksen hetkiä

Moikka! Tänään kävin tallilla moikkaamassa Bambia. Ensin lähdin talliin  laittamaan Bambin valmiiksi sillä aikaa kun Taraa liikutettiin kentällä, ja pitihän siinä samalla hiukan testailla uutta kameraa ja napsia vähän kuvia.

myös Bambin pikkusisko Mirella halusi kuvaan.





kentällä maasta käsittelin Bambin ensin.

Sitten kapusin selkään ja hetken meni oikein kivasti kunnes pikkutieltä tuli auto kovaa vauhtia ja Bambi pelästyi sitä ja lähti juoksemaan. Minulta  lipsahti jalustin jossain vaiheessa jalasta ja oli vähällä että en tippunut.
minulla oli täysi työ pysyä kyydissä ja keskityin kovasti pitämään käsiä alhaalla, siis en lyönyt Bambia raipalla vaikka se kuvassa siltä näyttää mentiin vain sellaista vauhtia että kamera ei ihan ehtinyt mukaan .

Tämän jälkeen pidimme pienen hermolepo kautta kuvaustauon ja seisoimme paikoillaan .
 
tässä videolla näette Bambin  totuttamista ratsastuskentän kulmaan. Videolla  näyttä ihan siltä ettei Bambi mitään sitä kulmaa "pelkää" mutta tämä on päivän lopetus joten saatiin ihan paras pätkä videolle.
tällä videolla näette hiukan huonompia pätkiä niin että näette että se oikeasti hiukan "pelkäsi" sitä kulmaa
 
 
Minä kysyin Annikalta (Bambin omistajalta) että ravasiko Bambi vai laukkasiko se, Annika vastasi ettei ehtinyt huomaamaan sitä , enkä huomannut minäkään koska olin niin keskittynyt siihen että pysyisin selässä. Tämän jälkeen  kuin aloimme taas kävelemään Bambi oli pelokkaan oloinen ja säikkyi jopa yhtä kentän kulmista. Lopulta päätin tulla alas ja taluttaa sitä ympäri kenttää ja pakottaa se menemään  suoraan siihen kulmaan mitä se "pelkäsi".

Kentän kulman pelkääminen ei kuullosta kovin pahalta  mutta jos Bambin antaa olla menemättä sinne niin sitten se alkaa pelkäämään vaikka mitä. Bambi ei ole myöskään ikinä pelännyt mitään joten tämä on sen takia aika ihmeellistä.
Mutta ikinä ei voi varmasti tietää miten eläin reagoi erilaisiin tilanteisiin .

tästä jatketaan ja PERIKSI EI ANNETA!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!