keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Kuulumisia ja ostoksia

Moikka! Nyt teen vaihteeksi tällaisen vähän tekstivoittoisemman postauksen.

Elikkä aloitetaan siitä kun olin sunnuntaina äitini , isäni ja isoäitini kanssa tallilla Gunia moikkaamassa. Minä ratsastin Gunilla ja päivään mahtui paljon hyviä hetkiä. Ensiksi kun haimme ratsastuksenopettajani kanssa Gunin tarhasta olimme molemmat varautuneita siihen että  Guni tapansa mukaan lähtee pötkimään pakoon heti kun se huomaa että sitä haetaan,  mutta mitä vielä se tuli täysin vapaaehtoisesti meitä vastaan  ja antoi helposti kiinni!olin aivan kun ällikällä lyöty, sillä tämä ihme ei ole kovin monta kertaa lähiaikoina tapahtunut.

Vein Gunin tietysti ensimmäiseksi talliin ja harjasin ja varustin sen.

Sitten lähdimme kentälle joka oli täysin jäässä mutta pystyimme silti oikein kivasti ravaamaan ja meillä meni tunti todella hyvin! teimme sekä käynnissä että ravissa pohkeen väistöjä molempiin suuntiin ja teimme ravissa ympyröitä. Huomasin tunnilla että Gunilla oli erittäin kova vauhti päällä eikä olisi halunnut pysähtyä.

Maanantaina minulla oli syntymäpäivät ja täytin sitten virallisesti 14v. Kävimme äidin kanssa ostamassa minulla uuden turvaliivin, joka tulikin enemmän kun tarpeeseen koska vanha oli jo aika kauheassa kunnossa eikä ole ikinä istunutkaan kunnolla.
Tänään kävin sitten hakemassa isän kanssa kameran jonka tilasin sunnuntaina. Ostin kameran
syntymäpäivälahjaksi saamillani rahoillani koska tarvitsin uuden kameran, tämä kamera on siis merkiltään Canon Power Shot  sx400is.Tässä on vielä tehtävänä löytää sille säilytyskassi ja panta joka laitetaan niskan taakse koska ilman näitä kahta en sitä perjantaina uskalla tallille tuoda joten tällaiset vielä huomiseksi hankittavana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!