tiistai 5. heinäkuuta 2016

Finnderby 2016

Heippa! viime viikko oli tosiaan oikein kunnon hevosviikko. Leiri oli tosi hauska ja onnistunut, ja kuvia kertyi tosi suuri määrä.Leiri kuitenkin loppui  viime perjantaina, ja se harmitti meitä kaikkia kovasti. Erityisesti nyt palaisin mielihyvin takaisin tuohon viikkoon.
1.
2.
3.
4.
5.

Nyt tässä tulee kuitenkin pakosta viikon paussi hevosista. Eilen en nimittäin saanut mennä ratsastamaan, sillä tipuin  sunnuntaina keinusta pahemman kerran. Selkäni oli sunnuntaina tosi kipeä, ja lääkäri kielsi sen takia ratsastuksen. Seuraavan kerran saan mennä ratsastamaan silloin kun selkä on täysin kivuton, eli luultavasti heti ensi maanantaina. Nyt selkä on jo parempi, mutta silmästä katkenneen verisuonen ja mustan silmän takia olen tällä hetkellä kaikkea muuta kuin kaunis näky;) Kipeä en kuitenkaan ole, ja tuon silmänkin pitäisi parantua viimeistään parin viikon sisällä. Mustelma silmäkulmassa paranee kyllä jo parin päivän aikana, mutta tuo punaisen silmän paraneminen voi kestää vähän kauemmin. Onneksi se ei kuitenkaan haittaa näkemistäni, ja aurinkolasitkin on keksitty.
6.
7.
8.

No, nyt en viitsi valittaa enempää, vain mennään asiaan. Kävimme siis lauantaina Finnderbyssä, ja meillä oli siellä oikein kiva päivä. Viihdyimmekin siellä kuusi tuntia, ja kamera lauloi koko sen ajan siihen malliin että sekä muisti että akku olivat lopussa päivän jälkeen. Onneksi minulla oli ylimääräinen muistitikku mukana.
9.
10.
11.
12.
13.
14.

15.
Katsoimme sekä kenttä, este että kouluratsastusta, ja kaikki kolme olivat tosi kiinnostavia, Kyllä se kouluratsastus kuitenkin vain on se minun lempilajini, ja enitenhän sitä tuli nytkin katsottua. Tanska oli tosiaan kouluratsastuksessa tosi vahva maa, ja isojen ponien PM kisoista tuli jopa kolmoisvoitto sinne.
16.
17.
18.
19.
20.
21.

Kenttäratsastuskisoja katsoessa minun kunnioitukseni SM mestari Sanna Siltakorpea kohtaan kyllä lisääntyi entisestään. Hän ratsasti nimittäin kolmella hevosella, ja taisi napata vielä kolmoisvoitonkin. Kenttäratsastus vaikuttaa sitä paitsi fyysisesti rankemmalta lajilta kuin koulu tai esteratsastus. Toisaalta siellä maastossa varmasti on ihan eri fiilis kuin kouluaitojen sisäpuolella. Myös Derbyfinaali oli kiinnostavaa katsottavaa. Rata oli kyllä haastava, ja sen huomasi siitä että  uusintaa ei ratsastettu kun vain yksi ratsasti nollakierroksen. Tämän jälkeen me ajoimme kuitenkin kotia päin. Koko päivästä jäi päällimmäisenä tosi hyvä fiilis, mutta näin helposti tylsistyneenä ja touhukkaana persoonana minua häiritsivät väliajat aina välillä.

En nyt ajatellut selostaa enemmän tästä päivästä, joten annetaan kuvien (toivottavasti) puhua puolestaan. Kuvasin myös pienen videopostauksen päivästä. Toivottavasti te pidätte siitäkin vaikka se on vähän kiireesti kuvattu.
Mikä oli sinun lempikuvasi?
Linkki videoon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!