perjantai 19. kesäkuuta 2015

Maastoilua ja hyppää ratsaille video!

Heippa taas! nyt sain sitten  kokeiluun tuon minun uusimman ostokseni eli upouuden kypäräkameran!
Olen siihen oikein tyytyväinen ja se otti kyllä parempaa videota kuin mitä luulin. Ensi kerralla pitää van muistaa laittaa se hiukan tukevammin kiinni vaikka jesarilla(jeesusteipillä)niin että se pysyy paremmin. .
Yhdellä ravipätkällä se tosiaan tippui ja saimme tehdä uukkarit  ja käydä noukkimassa sen maasta.
Tämä minun kamerani on tosiaan Rollei merkiltään eikä maksanut mitään tähtitieteellistä summaa, eli tarkemmin sanottuna 50 euroa. Siinä on tosiaan vain 5 megapikselin kamera mutta kuvasi silti yllättävän hyvälaatuista videota.
tällaiselta tämä kamera näyttää

Käytiin siis ihan rennolla kävelyllä johon toki sisältyi muutamia ravipätkiä. Viimeksi kun kävimme Bambin kanssa maastossa ravattiin ja käveltiin ilman taluttajaa mutta se ei tosiaan päättynyt parhaalla mahdollisella tavalla (tipuimme kumpikin kaverini kanssa hevosten pelästyttyä ilvestä)joten otettiin ihan rauhallisesti tällä kertaa. Enimmäkseen tosiaan käveltiin ja Annika pyöräili  vierellä pitäen Bambia löysästi riimun narussa, tämä ratkaisu tehtiin enimmäkseen sen takia ettei Bambi olisi koko ajan syömässä eikä sen takia että Bambi olisi villi tai sen takia ettei oltaisi pärjätty ilman taluttajaa. Niin rennosti ja kivasti meillä eilen meni että taidetaan ottaa uusiksi joku kerta ilman taluttajaa:)mutta hitaasti hyvä tulee..
En ole varmasti ikinä editoinut videota yhtä pitkään kun tätä videota editoin! materiaalia oli yhteensä varmasti 30 min mutta suuri osa videota päättyi heti poistettavaksi, sen verran epäedustavasti me kaksijalkaiset esiinnyimme videolla;)mutta Bambin käytöksessä ei ollut mitään moitittavaa ja se oli kyllä meistä kolmesta edustavin..:)
Ei minulla enempää sanottavaa tällä kertaa ollut! toivottavasti tykkäätte videosta ja kommentoikaa ihmeessä kommenttiboksiin mitä siitä tykkäsitte.

Hyvää juhannusta kaikille säästä huolimatta!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!