lauantai 21. marraskuuta 2015

Joulukalenteri ja kuulumisia!

Eilen käytiin taas tallilla. Ratsastin Bambilla ja täytyy kyllä sanoa että tällä kertaa meni hyvin!menin taas ilman jalustimia ja tein paljon ympyröitä ja ratsastin kulmat niin huolellisesti kun mahdollista. Nostin ravin oikeastaan vaan pari kertaa ja panostin enemmän laatuun.  Bambilla oli jonkun verran virtaa eilen ja ongelmana ei ollut kaasun toimivuus vaan ongelmaa oli enimmäkseen
 pidätteiden toimivuudessa,ja Bambi olisi halunnut ravata, mutta en voinut ravata paljon koska olisin törmännyt edessä olleeseen Taraan.

Olihan se hiukan harmittavaa että jouduin himmaamaan hevosta koko ajan,mutta toisaalta sain ne pidätteet läpi. Olin kuitenkin todella tyytyväinen tunnin jälkeen!

Mutta nyt asiasta toiseen, noin  kuukausi sitten lokakuun viimeisinä päivinä aloin pyörittämään mielessäni ideaa siitä että tekisin tänä vuonna joulukalenterin tänne blogin puolelle, eli ideoisin ja kirjoittaisin/kuvaisin 24 erikoispostausta. Silloin tuntui siltä että joulukalenterin alkamiseen on vielä ikuisuus, mutta nyt se on jo melkein pelottavan lähellä;) Olen ajatellut tehdä monipuolisen joulukalenterin, ja ideani on kirjoittaa paljon postauksia, mutta kuitenkin myös kuvata videoitakin. Ensin ajatukseni oli  olla täällä blogin puolella täysin hiljaa tästä ajatuksesta ennen joulukuun ensimmäistä päivää, mutta tällä viikolla tulin kuitenkin ajatelleeksi että olisi kiva jos te lukijatkin saisitte esittää toiveita kalenterin suhteen, niin että teitäkin toivottavasti kiinnostaisi lukea koko tuo määrä erikoispostauksia, koska muuten siitä voi tulla sellainen pläjäys ettei kukaan jaksa sitä lukea ja katsoa loppuun, vaikka siitä monipuolisen ja kiinnostavan yritänkin parhaani mukaan tehdä;) en nyt tämän pidempää romaania ajatellut tulevasta joulukalenterista kirjoittaa, joten sana on teidän! ottaisin mielelläni vastaan postaus tai videotoiveita, ja yritän ne parhaani mukaan toteuttaa jos  idea on mielestäni toteutuskelpoinen. Kaikkea maan ja taivaan väliltä saa ehdottaa.kunhan pysyy hyvän maun rajoissa;)
Onko teillä postaus tai videotoiveita joulukalenterin suhteen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!