lauantai 14. marraskuuta 2015

Kuvia puhelimen kätköistä!

Heippa! minulla on pyörinyt mielessäni jo pitkän aikaa tehdä tällainen puhelimen tyhjennys- tyylinen postaus.  Puhelinkuvia kun on tässä blogissa ollut aika vähän, ja minusta niitä on kiva katsoa vaikka ne eivät ole ihan niin laadukkaita kun kameralla otetut. Ensin ajattelin että teen sen vasta silloin kun on ihan pakko siirtää puhelimesta kuvia tietokoneelle, mutta en sitten viitsinyt odottaa niin pitkään kun puhelimessa on vielä paljon muistia.. ja sitten keksinkin että ottaisin mukaan kuvia myös vanhasta puhelimestani.  Monet näistä ovat varmasti olleet instagramissa  jo aikaisemmin mutta ei anneta sen häiritä..Joten tässä olisi, olkaa hyvät! toivottavasti tykkäätte. Numeroin kuvat ylhäältä lukien ja vasemmalta oikealle. Ja jos on kolme kuvaa otin suurimman ensin ja sitten ylhäältä alas.
1.En mä vaan tiedä miksi tuollainen kuva piti ottaa sillä aikaa kun odotin kyytiä tallille;)tylsyyttä kai..
2.luontoretkellä koulusta, aika märkää..3.taas luontoretkellä 4.minun tilkkutäkkini melkein valmiina
1.Elokuussa otettu kuva suomenhevosten kunkuista..2. koulun lähipuistosta otettu inspiraatiokuva..
3. maisemia mereltä 4. kesäloman viimeisinä päivinä hyvä heppakirja  ja mehulasi kädessä, onko parempaa?
1.taas kerran luokkaretkellä 2. tällainen söpö valokuvamalli tuli minua vastaan kotimatkalla 3. Bambi ratsastuksen jälkeen, tuttu tyyppi..;)4.taas luokkaretkellä;)samassa paikassa kun ensimmäisessä kuvassa.
1,2,3,4: kotimatkalla otettuja luontokuvia;) ei niistä sen enempää sanottavaa ole..
1.taas tuttu tyyppi, Mirella tarkastelee mitä tallissa tapahtuu ..2.Bambi irtojuoksutuksen jälkeen3.maisemia taas kerran..
1.Kemian tunnilla leikittiin vähän rahoilla..2. kristallikruunu katossa, oli vaan niin hieno..3. minun taiteellinen tekeleeni kuviksen tunnilta..4.pakollinen Halloween kuva..
1. Mirella eilen kun käytiin tallilla..2.Bambi eilen..3. Tara eilen..
 
Mitä te pidätte tällaisista puhelinkuva postauksista? oliko teillä omia lempikuvia näiden joukosta?

2 kommenttia:

  1. Mikä puhelin sulla on?:) on tosi kivat värit kuvissa ja mukava kun mukana on kesäisiä kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!ja minulla on nykyään IPhone 6 puhelimena,mutta jotkut noista alkupään kesäkuvista ovat otettuja mun vanhalla Samsung galaxy s3 minillä:)

      Poista

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!