tiistai 3. marraskuuta 2015

Uusi ulkoasu ja istuntatreeniä!

Moikka taas! heti ensimmäiseksi täytyy sanoa että teidän jotka olette saaneet jo tarpeeksenne näistä istuntatreeniä liinassa- postauksista kannattaa juuri nyt klikata itsenne pois tästä postauksesta, koska minä ajattelin pitkästyttää teitä vielä yhdellä istuntapostauksella istuntapostauksen päälle;)no, olihan tässä vähän juttua Bambin laukkapirueteista välissä;) mutta kommentoikaa ihmeessä jos nämä istuntatreenit rupeavat tulemaan jo korvista ulos! Eilen käytiin kuitenkin taas tallilla ja harrastimme vakavaa dressagea, kuinkas muutenkaan;)

 Tällä kertaa otimme kuitenkin ratsuksi Taran, ja treenasimme laukkaa hiukan enemmän. Aluksi sekä hevonen että molemmat ratsastajat verryttelivät hiukan itseään kävelemällä ja me ratsastajat verryttelimme myös hevosen selässä. Hetken päästä aloitimme ravaamisen ja minä ravasin niin että pidin käsiä kokoajan pääni yläpuolella pitäen raipasta kiinni, ja toinen ratsastaja talutti Taraa, ja minä sitten vuorostani talutin Taraa kun hän ratsasti. Tällä tapaa löysin tasapainon ja istuinluuni oikeastaan paljon paremmin kun niin että olisin pitänyt käsiä alhaalla. Ravasin myös liinassa sen jälkeen kun tuo edellinen tehtävä oli saatu toimimaan hyvin. Liinassa huomasin kyllä heti sen että käteni liikkuivat luvattoman paljon, ja tasainen kuolaintuntuma on yksi asia mitä täytyy treenata jatkossa oikein kunnolla. Hetken päästä aloin laukkaamaan liinassa, ja täytyy kyllä sanoa että Taran laukka on kyllä ehdottomasti sen paras askellaji ja laukka on muutenkin helpoin askellaji istua minun mielestäni. Nostimme laukan aina käynnistä  ja nostot tulivat kyllä hyvin ja nopeasti. Ennen kun laukkasimme viimeisen kerran tämän treenin osalta, Annika kysyi minulta uskaltaisinko laukata ilman jalustimia. Aluksi minä hiukan epäröin, mutta lopuksi Annika ja kanssaratsastaja saivat minut yllytettyä kokeilemaan. Tiedän että Annika ei ikinä antaisi meidän tehdä mitään vaarallista, ja omakin järkeni sanoi ettei tässä mitään jännittävää  ole eikä minua oikeastaan jännittänyt sitten yhtään, jos oikein tarkkaan mietin. Annika ja kanssaratsastaja sanoivatkin minulle että ei se lopuksi olisi mitenkään paha vaikka minä sieltä liukuisinkin alas, koska tilanne ei olisi kuitenkaan millään tasolla vaarallinen, toisin kun vaikka maastossa tippuessa.
 Mutta enhän minä kuitenkaan ajatellut sieltä alas tulla! oikeastaan laukkaaminen ilman jalustimia oli niin helppoa että minä päästin lopulta kädetkin sivuilleni irti ohjista , ja uskalsin tehdä sen koska olimme tosiaan liinassa;) jo tuo teko taitaa kertoa ettei siellä selässä pysyminen ollut vaikeata! itseasiassa se oli paljon helpompaa kun kuvittelin. Nyt siinä voikin sitten käydä niin että kun nyt tässä kehun tasapainoani niin pääsen tekemään heti ensi kerralla lähempää tuttavuutta  kentän hiekoituksen kanssa;)

Treeneistä jäi oikein hyvä fiilis vaikka paljon treenattavaa vielä onkin  ja ratsastuksen jälkeen kävelytin vaan Taraa ja hoidin sen pois, ja sen jälkeen olikin aika mennä kotiin.

Tänään toteutin sitten jonkun ajan suunnitteilla olleen ulkoasunvaihdon, ja itse olen kerrankin jopa suhteellisen tyytyväinen tähän ulkoasuun.

Mitä mieltä olette tästä uudesta ulkoasusta, entä alkavatko istuntatreeni postaukset jo tulemaan korvista ulos?

4 kommenttia:

  1. Kiva postaus! :) Ja tuo ulkoasu on todella hieno! Miten osaatkin tehdä noin hienoja?
    Eivätkä nuo istuntapostaukset ole ollenkaan tylsistyttäviä, pikemminkin on mielenkiintoista tietää, miten edistyt noissa treeneissä. Ainahan ei tarvitse laukata täyttä neliä maastossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!ei minulla on viime aikoina ollut ulkoasujen suhteen ollut sellainen taktiikka että teen vaan jos on joku selkeä idea päässä,muuten siitä tulee vaan pään hakkaamista seinään;)kiva että ei nämä istuntatreenit vielä kyllästytä :)juu,oikeassa olet ei maastossa tosiaan tarvitse laukata täysiä,ja mekin olemme vaan kävelleet ravanneet maastossa,mutta ainahan hevonen voi pelästyä jotakin:/

      Poista
    2. Yksi ei tuli liikaa tuohon alkuun😂;)

      Poista
  2. Niin, en minäkään ole maastossa täysillä mennyt, mutta tarkoitin että eihän aina tarvitse olla joku erityisjuttu. Pidän istuntapostauksistasi oikein paljon.

    VastaaPoista

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!