tiistai 10. marraskuuta 2015

Täällä taas!

Moikka taas! jälleen kerran joudun toteamaan että siitä on jo aikaa kun viimeksi olen tätä blogia päivitellyt, eikä minulla nytkään ole mitään kovinkaan erityistä kerrottavana. Minulla on käynyt tämän kuukauden aikana sama juttu kun varmasti monelle muullekin bloggaajalle, niitä onnistuneita  kuvia ei vaan yksinkertaisesti ole tullut  kun on niin huono valo tuolla ulkona siihen aikaan kun minä tallille pääsen. Useasti siinä käy niin että ei yhtään huvita muokata niin epäonnistuneita ja huonossa valossa otettuja kuvia, ja sitten itse rupeaa miettimään että onko näitä oikeasti mitään järkeä julkaista blogissa kun ovat suuri osa niin huonoja, ja  lopputulos on tavallisesti se että koko postaus jää julkaisematta jos ei tunne keksineensä harvinaisen hyvää aihetta postaukselle, tai jos ei ratsastuskerta ole sattunut sujumaan erityisen hyvin, ja ajatus kirjan lukemisesta sängyllä maaten tuntuu paljon houkuttelevammalta kun blogin kirjoitus;)


Näistä syistä tämä viikon paussi onkin riippunut, kun ratsastuksetkin  ovat menneet joko ihan hyvin tai aika huonosti.Viime perjantaina ratsastin Taralla ihan"tavallisesti" ilman liinaa ja huomasi kyllä tuon liinatreenin seuraukset sekä hyvässä että tavallaan pahassa. Huono seuraus oli se että sitä tavallaan on oppinut keskittymään istuntaan ja sitä keskittyy vähän liikaakin istuntaan, sen sijaan että ohjaisi myöskin hevosta;) mutta hyväähän tuo treeni on kuitenkin istunnalle tehnyt erityisesti ravissa, ja istun paljon rauhallisemmin, ainakin muulla kropallani kun käsillä. Ikävä kyllä tämä minun periaatteessa jo voitettu ongelmani, eli vinous oli vaivihkaa palannut takaisin vaikka sekin on liinassa sujunut todella hyvin. Lopulta sain Taran ravissa suoraksi ja siihen oli hyvä lopettaa. Talutin sen jälkeen vielä Carolinaa kun hän teki samoja harjoituksia kun minäkin olen tehnyt liinassa ja taluttajan kanssa.

Eilen oli sitten taas aika järkyttävä sää kun tulimme tallille ja satoi oikein kunnolla , mutta täytyy kyllä sanoa että saamme olla tyytyväisiä siihen että sää on pysynyt näinkin kivana edes tähän asti. Ratsastin vaihteeksi Bambilla. Bambille on hankittu uusi satula, joka onkin oikein kunnon koulusatula ja täytyy kyllä sanoa että tuo satula kyllä veti jalat oikeaan asentoon, ja se tuntui kyllä  oikealta asennolta lopuksi, vaikka se aluksi ihmeelliseltä tuntuikin. Minun kohdallani satula veti omasta mielestäni jalkani huomattavasti taaksepäin. Bambilla oli sivuohjat ja se kulki kokoajan peräänannossa, mutta ei se tietenkään mikään rehellinen peräänanto ollut(mutta se on tietysti tavoite;). Itse huomasin että istuin kyllä paremmin tuossa satulassa vaikka asento hiukan ihmeelliseltä aluksi tuntuikin. Emme tehneet mitään ravaamista ja kävelemistä ihmeellisempää ja treenasimme vaan istuntaa ja eritoteen käsiä( ja jalkoja) paremmiksi. Lopuksi kävelytin Bambia vielä jonkun aikaa ja hoidimme sen yhdessä iltapuille. Hoidimme  vielä Annikan kanssa Bambin kaviot tervalla, ja koska tämä tästä projektista  varusteet riisuessaan autiaan tietämätön  Tahvo ei ollut tajunnut pistää tukkaa kiinni eikä projektin aikana tajunnut yhtään varoa naamatauluaan niin lopputulos  oli se että mulla oli naama ja tukka ihan tervassa tämän projektin jälkeen;) no, mitä sitä ei tekisi rakkaan hevosystävänsä vuoksi.. mutta pesuun tukka kyllä pääsi;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!