perjantai 24. huhtikuuta 2015

Bambi the superheppa!


Hei! olen taas innostunut vaihtamaan ulkoasua , ja jos on katsonut blogia tänään on voinut nähdä vähän kaiken näköistä.. mitä te pidätte tästä ulkoasusta?
Mutta asiaan, elikkä olimme tänään tallilla ja Bambi oli tänään kyllä ihan Super koko talli keikan ajan. On se vain ihan mahtava heppa ei siitä yli pääse. Ensin ratsastin , tai lähinnä ratsastelin Bambilla eli ihan kevyesti mentiin vähän maapuomeja ja hiukan ristikoita ja ravailtiin tallille oli tuotu uutta estekalustoa joten otettiin siitä heti ilo irti. Oikein kivasti meni ainoa asia on että minun pitää oppia ratsastamaan Bambi niin että se on suorassa. mutta onnistuttiin lopuksi menemään yksi suora ravipätkä ja siinä se ratsastus sitten olikin. Toinen  juttu mihin kiinnitin huomiota oli se että käteni pysyisi koko ajan vakaana eikä tekisi mitään ylimääräistä ja siinä onnistuin oikein hyvin.
1.
Tämän jälkeen irtohypytimme hevoset, aloitimme Bambista ja Tarasta mutta päädyttiin nopeasti viemään Tara takaisin talliin ja toimme  sen jälkeen Mirellan toiseksi hevoseksi. Bambi laukkasi kyllä ihan tosi lujaa välillä tanner ihan tärisi.. minä niin omistan Bambille Antti Tuiskun kappaleen "aina kun mä flippaan peto on irti" toinen biisi joka muistuttaa Bambista (ja musta) on kyllä Elastisen eteen ja ylös..  eikä  Bambi tietenkään päästänyt petoa irti  negatiivisesti vaan tosi positiivisesti.
2.Bambi: kai sä nyt hyvä ihminen sait tämän  hypyn kuvaan?
3.voi että tämä hevonen näyttää järkevältä tässä kuvassa
4.kuinka kauan mä joudun oikein poseeraamaan sulle?
5.se on moro nyt!
6.tuolla jossain ois vissiin jotain syötävää mutta aita on ikävästi tiellä
7.kato nyt kun mä liidän lennokasta raviani..
8.taas ysi  pääkuva
9.tässä me kuljetaan yhdessä rinnakkain..
10.katsokaa kun meitsi hyppää..
11.
12.
13.
Mikä oli teidän lempikuvanne?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!