sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Arkistojen kätköistä

Heippa taas! tänään sain päähäni että olisi kiva tehdä jatkosa tälle vanhalle postaukselle. Niin kuin yhdessä postauksessa kerroin niin minulla on siis ollut ratsastuspäiväkirja ennen kuin aloitin blogin pitämisen ja päätinkin käyttää sitä nyt tekstinlähteenä eli tässä postauksessa on ihan suoria lainauksia sieltä. Carolinan kanssa naurettiin viime perjantaina ihan vedet silmissä vanhoille jutuille mutta tähän postaukseen ei nyt niin vanhoja juttuja tule.
27.7.2014
Tänään kävin moikkaamassa Taraa ja ratsastin sillä koska Bambilta oli pudonnut kenkä(kenkiä). Annikan tallille oli tullut kenttä ja se oli kyllä niin luksusta silloin, ai että.. päästiin menemään ensimmäistä kertaa oman tallin pihalla käyntiä, ravia ja laukkaa mikä oli aivan ihanaa
 
. Tämän jälkeen kävimme maastossa ja kun tulimme takaisin tallin pihalle äiti ratsasti pari kierrosta Taralla ja minä talutin häntä.
 
me käveltiin ihan vain pari kierrosta kentällä kun äiti ratsasti joten sen takia minulla i ole kypärää kuvassa mutta se oli toki päässä ratsastuksen ajan.
 
 
15.8.2014
"tänään oli ensimmäisen yläasteviikon jälkeen kiva tehdä jotain tuttua, nimittäin mitäpä muuta kun käydä tallilla! suunnittelimme totuttelevamme Mirellaa hiukan satulaan mutta päätimme kuitenkin jättää sen idean myöhemmäksi. Hevosten vanhalla kesälaitumella oli vielä paljon  ruohoa syötäväksi joten päätimme viedä hevoset takaisin sinne joksikin aikaa. Meillä oli kova työ viedä vedet ,laittaa sähköt päälle ja aidata aitaus osittain uusiksi. Haimme pihalta keppejä ja Taran ilme oli kyllä mahtava kun toinen katsoi ihan että "häh mitä te teette" mutta pian Tara viisaana hevosena älysi minne pääsisi. Talutimme hevoset laitumelle ja Mirella käyttäytyi kyllä parhaiten mutta kaikki kolme nauttivat kovasti pääsystä laitumelle.
 
22.8.2014
Tänään kävimme taas tallilla ja tällä kertaa toteutimme ideamme Mirellan satulaan totuttelusta. Ulkona oli järkyttävä ilma joten emme olisi mitään muuta voineet tehdäkään. Mirella oli aluksi hiukan epäileväinen mutta kun pikkuhiljaa ja hyvin varovasti (aluksi laitoimme vain satulahuovan) laitoimme sille satulan selkään niin se oli ihan rauhallinen ja käyttäytyi nätisti. Totta kai Mirella sai aina välillä makupaloja(en nyt tarkalleen muista mitä).
 

 
19.9.2014
Tänään ratsastimme Bambilla liinassa kaikissa askellajeissa ja se oli aivan mahtava tänään! se nosti laukan suht pienistä avuista. Voi vitsi että minä olen siitä ylpeä! Bambi sai paljon kiitoksia ja meidän viikonloppumme alkoi mukavasti. Pitäisi vissiin pikku hiljaa meidänkin ruveta laukkaamaan taas Bambilla uudestaan, köh.köh..
10.10.2014
Tänään teimme rohkean päätöksen ja lähdimme  maastoon kahden hevosen kanssa ja Annika vaan pyöräili meidän mukanamme. Minä ratsastin tietysti Bambilla ja Carolina ratsasti Taralla. Ensin maasta käsittelin Bambin kentällä ja sen jälkeen hyppäsin kyytiin ja jatkoimme matkaamme maastoon., ensin kävelimme hiukan suuremmalla hiekkatiellä ja kun tulimme metsään ravasimme pitkiä pätkiä. Ihana maasto oli ja kaikki meni todella mukavasti ja kaikki olivat tyytyväisiä maaston jälkeen. Ikäväkseni joudun toteamaan että maastoilu on jäänyt vähemmälle marraskuussa sattuneen seikkailun jälkeen , en nyt jaksa kerrata tätä tapahtumaketjua kolmatta kertaa tässä blogissa  mutta tästä postauksesta  löytyy perinpohjainen selitys.
 
ps. blogi löytyy nykyään myös bloglovinista joten sinne vaan seurailemaan jos kiinnostaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!