sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

kuvapläjäys!


Siis kuinka monta kuvaa sitä oikein saa kuvattua! minusta tuntuu että olen kävellyt koko tämän päivän kamera kourassa, eikä tästä kuvaamisesta näytä loppua tulevan, vaikka keli vähän pilvinen ja harmaa yrittääkin olla. Täytyihän näitä kuvia nyt sitten tulla julkaisemaan tänne bloginkin puolelle. Toivottavasti kuvapostaukset eivät vielä tule korvista ulos, tosin minusta tuntuu että tässä blogissa on talven aikana ollut niin vähän hyviä tai edes kelvollisia kuvia, etteivät nämä ihan heti ala kyllästyttämään.
1.
2.
3.
4. tästä tuli nyt Agnesin ansiosta vähän tällainen taidekuva, sillä vaikeatahan se on kuvata koiraa, joka pyrkii koko ajan syliin.
5.

6.
7.
8.
9.

Perjantaina käytiin tosiaan taas tallilla, mutta tällä kertaa ei ehditty ratsastamaan. Harjasimme kuitenkin hevoset, ja hoidimme kaviot erityisen tarkkaan. Tässä välissä täytyy vielä myöntää että viime postauksessa oli ISO virhe. Taran kavioissa ei tosiaankaan ole mätäpaisetta, vaan sen kavioihin oli iskenyt sädemätä. Korjasin tietysti nolona tämän virheellisen tiedon, jottei kukaan ymmärrä tilannetta väärin. No, onneksi se oli kuitenkin sädemätä, eikä mätäpaise. Kyse oli siis yksinkertaisesti käännösvirheestä.Tällaisia ongelmia meillä kaksikielisillä katsokaas voi olla;) Olen suomessa yksi meidän luokan parhaista, enkä sen takia ole tottunut siihen että jonkun pitäisi kääntää minulle joku sana, ja niinpä minä tomppeli en tajunnut varmistaa Annikalta tuon ruotsinkielisen  sanan oikeaoppista käännöstä. Ei kenenkään minulle "normaaleja" sanoja tarvitsekaan kääntää, sillä suomi on toinen äidinkieleni, mutta tuollaiset vaikeammat erikoistermit minun pitäisi kyllä tajuta varmistaa. No, virheistään oppii, enkä enää seuraavalla kerralla luota sokeasti suomenkielen taitoihini hevostermien kohdalla, vaikka suomenkielentaitoni muuten hyvä onkin.

 Taran kaviot olivat kuitenkin paremmassa kunnossa, ja Annika oli eilen jo ratsastanutkin sillä pikaisesti. Tallikeikan aikana vaihdoimme myös Mirellan karsinaan uuden kuivikkeen, nimittäin hampun. Taran ja Bambin karsinoihin oli jo laitettu hamppua, joten meille jäi jäljelle vain Mirellan karsina. Hamppu näytti kyllä jollain tapaa valoisammalta karsinassa kuin turve. Vaikeatahan siitä on vielä mitään kommentoida, mutta ainakin ulkonäkö oli hyvä;).
10. tältä turve näytti karsinassa
Mikä oli teidän lempikuvanne? Oletteko te muuten joskus tehneet noloja mokia blogia kirjoittaessanne?
 

4 kommenttia:

  1. Todella kivanoloinen blogi! Itse ainakin tykkään erittäin paljon kuvapostauksista ;)
    Taidankin jäädä seurailemaan elämäänne! Pahoittelen jos kommentti on lähetetty useaan kertaan, puhelimella kommentointi...

    pihaponit.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. 1,3,5,6 oli omaan silmään kaikkein parhaimmat, mutta kokonaisuudessaan kaikki oli aivan mahtavia!! Oonhan minä joitain mokia tehnyt, kuten julkaissut 10 postausta kerrallaan... Tallilla, jossa käyn, käytetään tietääkseni myös hamppua, ja ite pidän sitä tosi kivan näköisenä ja hyvänä:)

    pollenkirjakarsina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:)kyllähän sitä kaikki joskus mokaa, sellaista sattuu, ja omat mokaamiset kannattaa ottaa huumorilla;). Tuo hamppu on tosiaan paljon kivemman näköistä kun turve, ja eiköhän se ole käytännössäkin oikein hyvä!

      Poista

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!