tiistai 1. maaliskuuta 2016

Pellolla

Eilen otin tosiaan ensimmäistä kertaa uuden kamerani mukaan tallille. Sää oli oikein mukava, ja valoa oli sen verran että kuvaaminen oli mahdollista. Ennen tunnin alkua minä kuvasin pitkästä aikaa Mirellan pärstää, sillä se oli ainut yhteistyöhaluinen malli. Mirellan kuvista tuli oikein hienoja, ja itse olen niihin oikein tyytyväinen.
1.
2.

 Juttelimme ennen tunnin alkua kanssaratsastajan kanssa että olisi mukava juoksuttaa hevosia, mutta se jäi tällä kertaa pelkäksi toiveeksi. Sää oli nimittäin niin huono ettei juoksuttaminen ollut mahdollista. Annika ehdottikin  että menisimme pellolle ratsastamaan Bambilla. Suostuimme tähän ilomielin, sillä se oli ainut paikka jossa oli mahdollista ratsastaa. Taraa emme ottaneet mukaamme sen takia että sen kavioihin oli iskenyt sädemätä eikä sillä tietenkään voinut ratsastaa. Tara innostuu muutenkin pellolla sen verran paljon, että kaksi hevosta olisi ollut vähän liian riskialtis yhdistelmä meidän taidoillamme. Aloimme varustaa Bambia, ja pian se olikin valmis.
3.
Pellolla toinen ratsastaja ratsasti ensin, ja minä kiipesin kyytiin pian hänen jälkeensä. Bambi oli oikein kiva ratsastaa, ja se kuunteli apuja hyvin. Ravisiirtymiset tein melkein aina samassa kohdassa, joten se alkoi pian ennakoimaan niitä, mutta malttoi kuitenkin kuunnella apujani, eikä lähtenyt ennen kuin annoin sille avut. Pellolla liikkuminen oli kyllä Bambille aika raskasta, ja käynnissä se sai oikein nostella jalkojaan;). Ravi tuntuikin olevan sille helpoin askellaji, ja sen takia ravasin ainakin puolet omasta ratsastusajastani. Ratsastus meni ihan hyvin, emmekä tehneet mitään kävelyä ja ravaamista ihmeellisempää. Annika kiltisti sitten kuvasi minun ratsastustani, joten sain pitkästä aikaa kunnon ratsastuskuvia tänne blogin puolelle. Kaikki kuvat missä en itse esiinny, ovatkin sitten omaa käsialaani.Tiedättekö muuten sen tunteen kun istunta näyttää kuvissa jotenkin ihmeelliseltä? itse ainakin hiukan kauhistelin ryhtiäni ja käteni asentoa näissä kuvissa. Ajattelin että en mä mun mielestä noin istu, kunnes tajusin että melkein kaikki kuvat oli otettu juuri siinä vaiheessa kun olin hidastamassa Bambia käyntiin. Minä vedin käteni ihmeellisesti vähän taaksepäin hidastaessani sitä, ja ainakin itse huomaan että siirtymisissä nojaan useasti vähän eteenpäin.
4. tämä kuva on otettu ennen siirtymistä käyntiin, ja sen takia istunta näyttää ihan hyvältä
5. tässä näette mitä minä tarkoitan ihmeellisellä kädellä ja etukenolla..ps. ilmeeni on kyllä aika koominen;)voi jospa minulla olisi edes yhdessä kuvassa normaali ilme..
6. kiitokset hienolle hepalle hienosta työstä!
7.
8.
9.
10.
 
Kun tulimme takaisin tallille hoidimme vielä Bambin, ja saimme auttaa Annikaa Taran kavioiden hoitamisessa. Tai no, Annika halusi kuvia kavioiden tilanteesta, joten minä toimin pääasiassa kuvaajana. Taran kaviot eivät kyllä olleet mikään kiva kuvauskohde, ja erityisesti tämä kuvassa oleva kavio näyttää pahalta. Hevosten ruokien laittamisen ja hoitamisen jälkeen lähdimmekin sitten kotiin.
11.auts!
12.

Mikä on sinun lempikuvasi?

3 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Lempikuvani ovat ehdottomasti 8 ja 12,kymppikin oli tosi ihana!

    VastaaPoista
  2. 2&8 oli omat lempparit, kaikki tosi kivoja:) Muutenkin ihana postaus, mahtavia kuvia!

    pollenkirjakarsina.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!