maanantai 27. kesäkuuta 2016

Ensimmäinen leiripäivä

Tänään oli tosiaan aika aloittaa tämän kesän hevosleiri. Olen innolla jo aika pitkän aikaa odottanut tätä viikkoa, ja minä uskon että meillä tulee olemaan tosi hauskaa. Uskaltaisin myös lupailla postausta jokaiselle päivälle tämän viikon ajan. Tälle viikolle on suunnitteilla aika paljon kaikennäköistä kivaa, joten kannattaa pysyä kuulolla;)

Tämä päivä alkoi ihan tavallisesti aamutallilla. Päätimme antaa hevosten syödä heinänsä ulkona, ja siivosimme karsinat sillä väliin. Seuraavaksi suunnitelmissa oli irtojuoksuttaa hevoset, ja totuttaa niitä samalla sateenvarjoihin. Bambi reagoi nykyään uusiin asioihin epäilevämmin kuin Mirella ja Tara, ja myös sateenvarjoja se jännitti eniten. Tara taas ei välittänyt sateenvarjoista tuon taivaallista, tai ainakin se esitti välinpitämätöntä. Mirella taas suhtautui niihin tapansa mukaan uteliaasti, mutta kuitenkin hiukan varovasti. Hetken päästä jopa Bambi huomasi ettei sateenvarjoissa ole mitään pelättävää, vaikka ne ihmeellisiä ovatkin. Lopuksi irtojuoksutimme hevoset ihan normaalisti, ja erityisesti Tara vaikutti energiseltä. Sen jälkeen veimme hevoset syömään ruohoa hiekkatien varteen, ja ne taisivat arvostaa sitä kovasti.

Tämän jälkeen me menimme itsekin syömään, ja suunnittelimme hiukan tulevaa viikkoa. Tästä tule sitten enemmän juttua blogiin lähipäivinä.

Ruuan jälkeen oli aika pitää tämän päivän ratastustunti. Minä ratsastin taas Bambilla,ja ystäväni ratsasti Taralla. Meidän ratsastukset ovat menneet Bambin kanssa viime aikoina aika vaihtelevasti. Parin viikon takainen tunti meni huonosti, ja suoruus oli taas ongelmana. Vikko sitten taas  hyppäsimme pieniä kavaletteja, ja meillä meni tunti todella hyvin. Tämänpäiväinen ratsastustunti oli jotain noiden kahden ääripään välistä. Ravin kanssa oli hiukan ongelmia sekä vauhdin että suoruuden kanssa. Käynnissä kaikki toimi ihan hyvin, mutta raviin siirryttäessä minä menetin otteeni hevosesta täysin. Bambi lähti  aina epäonnistuneen ravinnoston jälkeen valumaan keskelle kenttää, eikä ongelma ratkennut tunnin aikana. Tuntui siltä että junnasimme paikoillamme koko tunnin ajan,ja sen takia olin ehkä hiukan pettynyt. Vähän nihkeät fiilikset jäi tunnista, mutta onneksi huomenna saa taas kokeilla uudestaan.

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus, oot tosi hyvä kirjoittamaan ja yksi mun lempibloggaajista!

    Oma suokkiblogi: liinaus.blogspot.com

    VastaaPoista

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!