keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

irtohypytystä+ kuvia

Tänä maanantaina oli taas pitkästä aikaa Mirellan vuoro päästä hommiin. Taralta oli vääntynyt kenkä, joten sillä ei voinut ratsastaa. Sen takia päätimmekin jättää ratsastukset ratsastamatta, ja keskityimme Mirellaan. Suunnitelmissamme oli irtohypyttää Mirellaa, ja minä innostuin ajatuksesta heti.Mirellan hyppäämistä on aina mukava katsoa kun se vaikuttaa siitä niin nauttivan, ja minähän tunnetusti tykkään valokuvaamisesta;).
1.
Tällä kertaa päätimme hiukan panostaa, ja harjasimme Mirellan oikein tarkasti läpi. Yritin parhaani mukaan rapsuttaa käsillä ja kumisualla niin paljon mutaa irti Mirellan kavioista kuin mahdollista. Siinä oli aika kova työ, mutta tulos oli sen arvoinen. Itse harjaamisessa ei oikeastaan mennyt niin paljon aikaa, mutta harjan letittäminen ja kavioiden putsaaminen veivät aikansa. Hoidon jälkeen Mirella oli kuitenkin tosi hienon näköinen, joten vaivannäkö kannatti. Vitsailinkin jo harjauksen aikana että Mirella ihan taatusti piehtaroi kentällä, ja sitten se on taas ihan hiekassa. Mirellalle laitettiin myös pintelit, ja niihin se suhtautui ihmeen rauhallisesti.
2.

3.
Mirella vaatii aina hiukan aikaa päästäkseen vauhtiin, joten minä olin myös aluksi mukana juoksuttamassa sitä  jotta me saisimme sen hyvin käyntiin. Aika pian Mirella kuitenkin innostui hyppäämään, ja minä kävin hakemassa kameran.
4.

Kentälle oli rakennettu pieni "labyrintti", niin että Mirella hahmottaisi esteet paremmin. Se toimikin hyvin, ja Mirella hiffasi idean heti. Mirella  todellakin nautti hyppäämisestä, ja sen  vauhti sen kuin kiihtyi ja kiihtyi. Se juoksi niin lujaa että se oli jonkun ajan päästä ihan hengästynyt. Siinä vaiheessa pidimme pienen tauon, ja annoimme Mirellan syödä ruohoa kentän reunalta. Hetken päästä jatkoimme kuitenkin irtojuoksutusta. Sen jälkeen Mirella oli jo sen verran väsynyt että otimme vain  parit poseerauskuvat, ja sen jälkeen Mirella pääsi sisään talliin. Lopuksi kävimme vielä syöttelemässä hevoset tapamme mukaan.
5.
6.
7.

Kuvat onnistuivat ihan hyvin, mitä nyt muutamista hyppykuvista tuli hiukan epätarkkoja. Minulla on aina tapana valita hyvä kuvakulma esteelle jo ennen kun hevonen hyppää, joten sen takia kameran tarkennus osuu usein esteeseen, eikä hevoseen. Tarkentamisen suhteen mulla on vielä paljon opittavaa, erityisesti kun se toimii järkkärissä eritavalla kuin automaattikamerassa.

Mikä on sinun lempikuvasi?

3 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Suosikki kuvani olivat 1 ja 7.
    elaimetsydammessa.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. 2&4 olivat mun lempparikuvat, mutta kaikki kyllä hienoja! Kiva, hyvin toteutettu postaus:)

    pollenkirjakarsina.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!