lauantai 12. maaliskuuta 2016

Ratsastustunti ja kuvia

Eilen kävin taas tallilla, ja tällä kertaa ratsastimme normaalisti. Työskentelimme pelkästään käynnissä, sillä halusimme saada aikaan oikeasti laadukasta menoa. Ratsastimme kulmat edelleenkin todella huolellisesti, ja teimme aina aidan edessä  pysähdyksen, ihan niin kuin viimeksikin teimme. Tämä tehtävä on tosi hyvä, sen takia että se herkistää hevosta mukavasti, ja sen jälkeen  ratsastus onnistuu muutenkin pienimmillä avuilla. Sain myös yhden kerran Bambin pidentämään askeliaan hyvin ,ja nyt sain selkeän eron lyhyen, eli vähän niin kuin"kootun" käynnin, ja pitkän "lisätyn" käynnin välillä. Eihän se oikeasti mitään lisättyä, eikä ainakaan koottua käyntiä ole, mutta eikös se niin mene että jostain täytyy aina aloittaa;).. Yksi toinen asia jonka suhteen yritin olla mahdollisimman tarkkana koko tunnin ajan on käsien asento. Yritin pitää kädet mahdollisimman alhaalla ja leveällä, sillä Bambi on sillä lailla  paljon rennompi ja mukavampi ratsastaa. Ratsastustunti meni oikein hyvin, ja lopetimme tunnin kun olimme saaneet käännökset ja pysähdykset toimimaan hyvin. Tämän postauksen kuvat ovat jälleen kerran äitini ottamia, joten saan taas kerran kiittää uskollista hovikuvaajaani näistä kuvista, jotka onnistuivat mielestäni oikein hyvin. 5 on ainut näistä kuvista jonka olen ottanut itse.
1.

2.
3.
Toinen asia, jonka olen huomannut parantavan istuntaani on venyttely. Nykyään minä venyttelen ja treenaan vähän vatsalihaksia aina ennen ratsastustuntia. Olen huomannut että eteenkin meidän ulkolapa puskee keskelle kenttää-ongelmaamme tämä on auttanut. Uskon myös että tämä on yksi suuri syy siihen että olen nyt saanut Bambista ihan uudella tavalla otteen. Venyttely on kyllä muutenkin tosi hyvä tapa, joten en tule lopettamaan tätä tapaa jatkossakaan.
4.
5.
Eilen saimme myös kausitodistuksemme koulusta, ja täytyy sanoa että olin omaani oikein tyytyväinen. Tämä kausi meni minulta yli odotusten, joten olin oikein iloinen todistuksestani.
6.
7.
mikä oli sinun lempikuvasi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!