perjantai 26. joulukuuta 2014

kouluratsastusta kera Riffen

Moikka!

Tänään kävimme äitini kanssa tallilla moikkaamassa hänen työkaverinsa hevosta Riffeä . Riffe on siis suomenhevonen aivan kuten Tara ja Bambikin, se on vain jonkun verran  korkeampi säkäkorkeudeltaan, olisiko joku 152cm suunnilleen.

Meillä olikin tänään erikoinen syy tulla tallille sillä uskokaa tai älkää niin Riffellä oli 10 vuotis syntymäpäivä tänään, tapaninpäivänä!
Ensin harjasimme ja satuloimme ja muutenkin laitettiin Riffe kuntoon. Sitten lähdimme kentälle ja aloitimme käynnissä ja teimme voltteja ja muutenkin veryttelimme Riffen.



sitten siirryimme raviin. Ravasimme liinassa koska en ole aiemmin ravannut Riffellä, ja toiseksi sillä oli koulusatula,  ja olen ratsastanut koulusatulalla vain kerran aiemmin.



 


tässä pieni video meidän ravailusta.

hetken päästä siirryimme taas käyntiin ja lopettelimme pikkuhiljaa.



Lopuksi veimme Riffen talliin ja hoidimme sen ja totta kai syntymäpäiväsankari sai myös herkkuja.
sitten veimme sen tarhaan ja lähdimme kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!