keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Kesälomareissu ja hevonen saaristossa!

Heippa taas! nyt ollaan siis vietetty ensimmäiset kunnon lomapäivät veneellä. Sunnuntaina ennen veneilyjä kävin ratsastustunnilla Villen kanssa ja meillä meni aluksi aika nihkeästi mutta lopulta sain kuitenkin laukkapohkeen läpi ja laukkasimme oikein nätisti pari pitkää sivua! Ville oli kyllä kieltämättä aika raskas ratsastaa ja sain tehdä kovasti töitä saadakseni sen liikkumaan. Äitinikin sanoi kovin paljon hevosista ja ratsastuksesta tietämättä että menomme näytti hiukan nihkeältä ja että näki että minä sain tehdä kovasti töitä siellä selässä saadakseni sen liikkumaan. No mutta, loppu hyvin kaikki hyvin ja pääasia on että sain laukkapohkeen lopuksi läpi ja sain hevosen tekemään mitä halusin.

 Eilen(Tiistaina)lähdimme sitten vanhempieni kanssa meidän perheen veneelle ja suuntasimme kohti Helsingholmin saarta joka on meille jo ennestään tuttu. Tiesin että siellä majailee yksi eestinhevonen nimeltään Skäriman  koska olen nähnyt sen saarella parina vuonna aiemminkin. Se on siis täysin Albiino eestinhevonen joten sitä kiusattaisiin laumassa ja siksi se asuu saarella omassa tarhassaan ihan yksin, mutta on sillä silti seuraa saaren kissoista ja lampaista. Ei voi kyllä muuta sanoa kun että sillä on kyllä laumattomuutta lukuun ottamatta ihan mahtavat olosuhteet täällä saarella. Sillä on siis täysin omassa käytössään suurin osa tätä saarta ja sen tarha on varmaan ainakin 3 -4kertaa suurempi kun normi laidun ja joskus sen löytäminen sieltä on hiukan hankalaa:)Tuosta Skäriman nimestä on vielä lisättävä että se tarkoittaa suunnilleen saaristolaismiestä ruotsiksi.
1.Skäriman tärkeimmässä tehtävässään: ekoloogisena ruohonleikkurina

Onneksi olin varautunut siihen että ottaisin täällä paljon kuvia ja otin sekä kamerani että tietokoneeni mukaan ja istunkin nyt veneessä kirjoittamassa tätä postausta kun ulkona tuulee tosi lujaa ja siellä tuulessa se Skäriman seisoo rannalla ja pystyn näkemään sen nytkin veneenikkunasta.. Olisi muuten tosi kivaa mennä ratsastamaan Skärimanilla mutta minulla ei ole liiviä eikä ratsastuskenkiä eikä edes kypärää mukana niin ei tule mitään. Sitä päivää ette nimittäin tule näkemään että minä ratsastaisin vieraalla hevosella metsässä ilman turvavarusteita..

Luontokuvaaja sisälläni on taas päässyt vauhtiin joten tiedossa on järkyttävä määrä kuvia ja päivän kuvasaldo oli huikeat 106 kuvaa mutta kaikkia en tietenkään täällä julkaise:)meillä olisi vaan biologiassa kesätehtävänä tehdä herbaario kasveista kuvilla tai poimia kasvit ja ottaa ne talteen mutta sen asian tiimoilta en tietenkään ole saanut itseeni liikettä;)
2.Skäriman katselee että mitä sä mua kuvaat?
3.tämä hevonen näyttää ihan siltä että sen selkään voisi kasvaa pegasossiivet koska vaan..
4.Kissojakin täällä saarella on
5.
6.
 
7.on tämä saaristo vaan kaunis!
8.aika taiteellinen kuva..
9.kalliota piisaa..
10.Metsää..
11.Minä kuvaan vain lintuja vaikka kasvit olisivat enemmän ajankohtaisia..
12.Siellä se Skäriman laiduntaa..
13.Kissa nauttii olostaan..
 
14. 
15.
Haluan muuten  kiittää kaikkia teitä blogini 7rekisteröitynyttä lukijaa ja toivon että viihdytte blogissani jatkossakin:)
Mikä oli teidän lempikuvanne?
Miten teidän kesänne on lähtenyt käyntiin?:)

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! mun lempparit on 1, 2, 5, 6, 7, 9, 12 ja 14. :) Aivam mielettömät maisenat! ;)

    VastaaPoista

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!