sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Kuvapostaus-Sun is shining and so are you!

 Heippa taas! tiedättehän te kaikki sen taukoamatta telkkarissa soivan henkan ja maukan mainosbiisin Sun is shining? tämä kappale jää taatusti soimaan päähän ja minut se saa ainakin hyvälle ja kesäiselle tuulelle:).Tästä biisistä inspiroituneena päätinkin että minun on vihdoin saatava tänne blogiin näytille hiukan kesäisempiä kuvia, joskin nämä kuvat ovat viime vuodelta mutta päätin että nämä saavat luvan kelvata uusien puutteessa eikä suurinta osaa ole edes julkaistu blogissa aiemmin. Innostuin myös tekaisemaan kesäisemmän ulkoasun blogiin. Mutta nyt höpöttelyt sikseen ja siirrytään kuviin!
Ai että tämä laiduntaminen ottaa voimille tuumaa Mirella..
Yhdessä me laukataan kohti äärettömiä laitumia! tuumaa Bambi. Taran ilme taitaakin kertoa mitä se oli mieltä moisesta ideasta..
Tara tyytyi kohtaloonsa ja juoksi nätisti Bambin vierellä..
Kuulkaas tytöt pidetään tässä sellainen laumakokous tuumaa Bambi.
Bambi ja Mirella nauttivat kesästä!
Nautitaan kuule sisko olostamme niin kauan kun voimme, nuo ihmiset tuntien meille on vielä tulossa töitä tuumaa Bambi mutta ei tietenkään suostu myöntämään siskolle että se nauttii työstä..
Tukka on ikävästi silmillä tuumaa Bambi.
Mirellaa väsyttää, on tämä kasvaminen raskasta..
Bambi ja Tara, ja houkutus käydä apajille käy liian suureksi Taralle..
Meinaatko sä että mulla ei oo itsekuria? totta kai niitä linjojakin täytyy pitää silmillä..
ja se lupaus kestää sekunnin..
Ja käyhän se houkutus syödä liian suureksi Bambillekin..
Ai nytkö te jo menittekin, ettekö te jää syömään tätä mahtavaa ruohoa, siis oikeasti tämä on ihan sikahyvää..
Olisihan se pitänyt arvata että tähän me joudutaan..
Nämä kuvat olivat siis viime vuodelta toivottavasti saadaan pian taas lisää kesäisiä kuvia:) ainakin suunnitelmissa on mennä tänä kesänä kahdelle hevosleirille kahdeksi viikoksi juhannuksen jälkeen.. Ratsastamaan menen totta kai ennen sitä mutta onhan se leiri aina ihan eri asia ja kyllä minä odotan sitä kovasti:)
Blogin uusi Banneri.
Mitä te pidätte tästä uudesta ulkoasusta?
Onko teillä tulossa heppaleirejä kesällä?
 

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi sulla, hienoja kuvia ja ihania hevosia. Liityinkin sulle lukijaksi, joten käyhän lukemassa minunkin blogiani, olipakerranhevonen.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:)ja ne on ihania<3välitän terveiset niille. Minä olenkin jo sinun blogisi lukija(ainakin pitäisi näkyä)ja sinunkin blogisi on kiva:)

      Poista

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!