tiistai 30. elokuuta 2016

Kuukauden Suosikit

Moikka! Nyt ajattelin ensimmäistä kertaa tämän bloginhistoriassa tehdä tällaisen kuukauden suosikit- postauksen. Olen jo kauan ajatellut että tällainen olisi ihan kiva tehdä, mutta ikinä ei sitten ole ollut tarpeeksi ideoita sen suhteen. Nyt kun koulut ovat alkaneet on kuitenkin tullut ostettua tavallista enemmän kaikkea enemmän ja vähemmän tarpeellista, ja nyt sain inspiraation tehdä tämän postauksen kun on jotain näytettävääkin. En siis aio esitellä kyniäni tai mitään muutakaan koulutavaraa, vaan ihan yksinkertaisesti sellaisia tavaroita joilla ei oikeastaan ole mitään tekemistä koulun kanssa , mutta jotka ovat minulla jokapäiväisessä käytössä. Kaikkia  näitä tavaroita en tosiaan ole ostanut ihan lähiaikoina, vaan minä valitsin tähän yksinkertaisesti omia lempitavaroitani joita on tullut käytettyä( tai luettua) paljon tämän kuukauden aikana.

Lempikirjani



Outlander- sarjan ahmimista olen tosiaan jatkanut koko kesän, ja olen nyt jo lukemassa seitsemättä kirjaa loppuun. Uusi tuttavuus jonka lukemisen aloitin vasta tänään on Harry Potter and the Cursed Child niminen kirja/ näytelmän käsikirjoitus. Potter fanina tykästyin tähän kirjaan heti, vaikka se ei täysin edeltäjiensä veroinen olekaan. Itse päätin lukea tämän kirjan englanniksi ihan kielitaitoni vahvistamisen takia, ja tarvitsin sitä paitsi kirjan englannin tunneille luettavaksi.

Lempikoruni


Minullla on jo monta vuotta ollut kello, mutta olen aina ollut tosi huono käyttämään sitä. Kesällä innostuin kuitenkin jossain vaiheessa käyttämään sitä, ja koska kelloni oli jo kulunut ja ruma niin päätin ostaa uuden. Tätä uutta kelloa on nyt tullut käytettyä koulussa oikeastaan joka päivä, ja minä ainakin pidän siitä kovasti. Olen aina ollut muutenkin huono käyttämään koruja, ja kellon lisäksi kuvassa näkyvä nominationini on ainut käsikoru jota käytän. Korvakoruja tykkään kuitenkin käyttää, ja ostin viime viikonloppuna parit uudet korvakorut kun olen viime aikoina kadottanut aika monet. En ollutkaan  muuten toosi pitkään aikaan ostanut uusia korvakoruja ennen tätä, ja ostan muutenkin harvoin uusia koruja.

Lempiasusteeni
Minun meikkipussini oli ennen niin pieni että jouduin käyttämään kahta meikkipussia, ja minä kyllästyin siihen  jossain vaiheessa. Sitten löysinkin tämän ihanan Ted Bakerin meeikkipussin alennuksesta Stockmannilta, enkä voinut vastustaa kiusausta. Myös puhelimeni kuoret olivat jo aika kuluneet, joten ennen koulun alkua päätin ostaa Glitteristä uudet kuoret puhelimeeni.

Tässä olivat nyt sitten tämän kuukauden suosikit. Tällä kertaa tein tämän postauksen nyt tällä tavalla, mutta tämähän on sellainen postaus jonka voi tehdä monella eri tavalla, joten voi olla että ensi kerralla teen sen ihan erilailla.

Mitä te olitte mieltä tästä postauksesta? haluaisitteko lukea samantyylisiä kuukauden suosikit-postauksia jotkossakin? Vai haluaisitteko lukea tällaisen postauksen erillailla toteutettuna?

1 kommentti:

  1. Kivasti kirjoitit tämän!
    Olisin kaivannut ehkä enemmän juttuja tähän, mutta hyvä näinkin :)

    Pörheää Menoa

    VastaaPoista

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!