lauantai 6. toukokuuta 2017

Maalis ja Huhtikuun suosikit

Kuukauden suosikkeja ei ole pitkään aikaan ollut tässä blogissa, joten ajattelin että nyt olisi vihdoinkin niiden aika. Tiedän että toukokuu on jo alkanut, mutta kyllä nämä huhtikuun suosikit vielläehtii tehdä, eikö niin..

                                                    Lempikuvani
ps. tämä kuva on  otettu nippa nappa maaliskuun puolella, mutta unohdetaan se, jooko.. ;)

 Tilastoja
Tämä Huhtikuu on ollut varmaan koko blogin historian epäaktiivisin kuukausi, joten päätin laskea myös maaliskuun tilastot mukaan, koska muuten tästä olisi tullut tylsä. Maalis ja Huhtikuun luetuin postaus oli kuitenkin postaus nimeltä toipilaana. Blogia on katsottu kuukauden aikana 350 kertaa, mikä on jo aika paljon siihen nähden miten vähän postauksia tänne on tullut. Kiitos kaikille teille, jotka olette jaksaneet pysyä mukana, vaikka meno on ollut hiljaista:)

Tykätyin Instagramkuva
'

Kuukauden lempilaulu


                                                                  Kuukaudet suosikkituotteet
L300 päivä ja yövoitteet: Näin kuivaihoisena ihmisenä ja aktiivisena meikinkäyttäjänä voin sanoa että nämä päivä ja yövoiteet tekevät ihmeitä minun iholleni. Naama ei näiden käyttämisen jälkeen todellakaan ole enää niin kuiva kuin ennen, ja  naama tuntuu heti paljon pehmeämmältä. Nämä ovat myös sopineet minun suhteellisen herkälle iholleni tosi hyvin.

NYX Photo Loving Primer: Tämä on yksinkertaisesti hyvä primeri, ja ainakin omalla ihollani se on tuntunut tosi mukavalta. Se on myös poistanut punaisuutta minun naamaltani ihan kivasti, ja minun tapauksessahan sitä tarvitaan;)

Real Teqniguesin meikkisieni: Tästä meikkisienestäkin minä olen kyllä tykännyt paljon. Minullahan oli ennen Beaty Blenderi, mutta se maksaa niin paljon, etten sitten raaskinut ostaa toista sellaista. Täytyy sanoa että olen tyytyväinen siihen että ostin tuon, koska se on omasta mielestäni yhtä hyvä kuin Beauty Blenderi, mutta puolet sitä halvempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!