lauantai 25. maaliskuuta 2017

Toipilaana

Otsikko taitaakin kertoa minun nykyisestä olotilastani kaiken. Aikalailla tasan pari päivää siiten minun jalastani nimittäin poistettiin pieni hyvin luultavasti vaaraton  patti, ja nyt minulla on sitten kuusi tikkiä vasemmassa jalassa. Minulla on kyllä olemassa kuvakin haavasta, mutta taidanpa säästää teidät lukijat siltä ällötykseltä;). Itse toimenpide meni kyllä hyvin, ja olen kyllä aika ylpeä siitä että selvisin tuosta pelkällä puudutuksella., minä kuin inhoan/kammoan kaikkea sairaaloihin ja siellä käynteihin liittyvää.  Oli muuten aika mielenkiintoinen fiilis puhua sairaanhoitajien kanssa, samalla kun toinen lääkäri leikkasi sitä jalkaa.
1.
2.

Tylsä puoli tässä on nyt se että en saa ratsastaa ainakaan viikkoon, ja varmasti siinä menee vielä kauemmin. Pahimmassa tapauksessa minä kapuan hevosen selkään vasta parin viikon päästä seuraavan kerran. Ainakin ensi viikon perjantaina en vielä ratsasta.  Ratsastuksen kannalta tämä ei olisi kyllä voinut osua harmittavampaan kohtaan, nyt kuin lumet ja jäät vihdoin ovat sulaneet,ja kevät on tulossa. Kävin kuitenkin eilen tallilla ihan vain auttamassa vähän tallin siivoamisessa ja kuvaamassa hevosia, kun niitä juoksutettiin. Tietenkään en voinut taluttaa hevosia, tai edes harjata niitä, mikä kyllä oli vähän harmittavaa Tikit olisivat kuitenkin voineet irrota tosi helposti hevosten kanssa touhutessa, joten parempi niin. Niin hyvin tuo leikkaus ei nyt kuitenkaan mennyt että haluaisin tehdä sen uudestaan;). Pari viikkoa pitää nyt vain tässä sinnitellä. Blogikin jää nyt tietenkin vähän hiljaisemmaksi tämän "sairasloman" takia, joten sen takia ajattelin kysyä teiltä mitä te haluaisitte nähdä tässä blogissa näiden parin viikon aikana. Haluaisitteko te nähdä lisää kuvia täällä blogin puolella, nyt kun meillä varmasti on sille aikaa, vai haluaisitteko te joitain muita erikoispostauksia?
3.
4.

5. Toisella tuli nälkä..

Eilen päätimme juoksuttaa hevosia, joten minä otin sitten tietenkin niistä kuvia. Sain  taas pitkästä aikaa pari  ihan  kivaa kuvaa hevosista kun niitä juoksutettiin. Joku hyvä puoli tässä puolikuntoisuudessa sentään on;). Näistä kuvista tuli myös sillä tavalla harvinaisempia, että niissä ei esiinny vain Bambi niin usein. Tällä kertaa Mirella taisi kerrankin olla päivän ahkerin linssilude, ja se pääsikin mukaan aika moneen kuvaan. Tavallisestihan Bambi on se, joka tuppaa mukaan joka kuvaan;).
6.
7.

Mikä oli teidän lempikuvanne?
Minkälaisia postauksia te haluaisitte nähdä blogin puolella näiden parin viikon aikana?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!