sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Täällä taas!

Heippa! tässä onkin taas tullut  pitkä postaustauko , Mutta nyt ajattelin taas kirjoitella hiukan tänne blogin puolelle. Minulla on ollut hiukan ääni käheänä(ja on edelleen)mutta olen silti jaksellut oikein hyvin käydä tallillakin enkä ole muuten ollut kipeänä. Meillä on nyt siis alkanut täällä Etelä-Suomessa hiihtoloma ja tulee olemaan oikein  mukavaa olla kotona ja käydä joskus tallilla.

 Perjantaina kävin moikkaamassa Bambia ja ratsastin sillä. Pystyimme ravaamaan oikein hyvin ja oli tosi kiva huomata että Bambin ihmeellinen käytös on riippunut vain ja ainoastaan huonoista pohjista. Bambi oli täysin oma itsensä perjantaina ja oli oikein mukavaa saada se sama tuttu Bambi takaisin. Vietiin vielä lopuksi hevoset tarhaan jossa niillä oli heinäpaali syötävänä, niillä ei siis tavallisesti ole paalia tarhassa vaan niille tuodaan heinää tarhaan ja karsinaan.

En minä nyt ehdi poseeraamaan ,mulla on tärkeä tehtävä!

Kato kameraan Bambi!
-no joo, joo..




Tänään kävin ratsastus tunnilla ratsastamassa Emilin. Meille oli tällä kertaa tarjolla sellaista harvinaista herkkua että päästiin jopa hiukan hyppimään!ei olla tosiaan hypätty pitkään aikaan , muistaakseni kesällä viimeksi..

Menossa tunnille

Aluksi mentiin ihan vain puomeja käynnissä  ja ravissa.
päivän hurjan suuri hyppy!

tässä vielä pieni video "hypyistä"
Alku puomien jälkeen opettajamme nosti yhden puomeista ristikoksi ja pääsimme ylittämään sellaisenkin. Emilin kanssa suurin haaste on se että sillä on tarpeeksi kova ravi päästäkseen esteen yli , kun se tuppaa olemaan aika laiskanpuoleinen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!