perjantai 27. helmikuuta 2015

Mirellan ratsastus!

Hei! tässä onkin kulunut pitkä aika niin että ei ole tullut kuvattua oikein kunnolla tallilla. Mutta nyt siihen tulee muutos! tänään tulimme tallille iloisin mielin ja valmiina rentoutumaan pitkän ja stressaavan kouluviikon jälkeen  minulla on ollut varmaan koko kouluhistoriani rankin kouluviikko tällä viikolla  mutta eiköhän se tästä rauhoitu kun saadaan kausitodistukset. Tallilla ihmettelimme kovasti kun ketään ei ollut talilla. Kun huomasimme Taran ja sen varusteiden olevan poissa tajusimme kaverini kanssa että muut olivat lähteneet Taran kanssa maastoon ja aivan oikein sieltä ne hetken päästä saapuivat maastosta..
1.ajahaa,täällä on paparazzi poseerataanpa sille
2.no sainhan minä sen nätin pääkuvan Bambista

Minä käytin totta kai tilaisuuden kun sellaisen sain ja kuvasin Mirellaa ja Bambia kun olivat poissa,
                                       Kun toiset ratsastajat sitten lähtivät me päätimme Annikan ja ystäväni kanssa että otamme Mirellan tänään koulutukseen.
 
Aloitimme Mirellan harjaamisella ja sitten laitoimme sille Bambin satulan (eri satula vyöllä) ja sen omat suitset ja riimun suitsien päälle, Mirellaa on totuteltu näihin varusteisiin syksyllä joten ne ovat sille entuudestaan tutut. Aluksi  Mirella käyttäytyi hiukan rauhattomasti mutta rauhoittui nopeasti. Mirella on aina ollut helppo koulutettava ja ollut aina ikäisekseen  rauhallinen. Sano minun sanoneen että siitä tulee vielä hieno ratsu..
Sitten talutimme Mirellan kentälle .
3.ole nyt aloillasi Mirella niin saadaan kiva kuva

4.
 
5.tässä näkyy yksi Mirellan tavallisemmista käytöstavoista..
 
Aluksi talutimme kaverini kanssa Mirellaa ympäri kenttää ja tässä(kin)tehtävässä Mirella  käyttäytyi oikein nätisti, ainoa mistä voisi hiukan moittia on se että Mirella näykkii jonkun verran mutta kun sille tekee selväksi että sellainen peli ei vetele alkuunkaan niin kyllä se siitä..
6.tuli lunta kenkään ja näin hienosti Mirella odottaa..

7.
8.kaksi pientä ihmistä marssi näin aurinkoista tietä eteenpäin ,koska matka oli hauska niin pyysivät he mukaansa toveriksi hevosen..
9.
 
Pikku hiljaa kaverini sitten uskaltautui ensimmäiseksi Mirellan selkään ( Mirellalla on joitain kertoja ratsastettu syksyllä ja sitä on muutenkin treenattu silloin aktiivisesti)
10.
11.
12.
Nyt täytyy kyllä taas kehua Mirellaa ihan maasta taivaaseen mutta se vain käyttäytyi niin nätisti eikä säpsähtänyt kun pari kertaa ja silloinkin reaktiot olivat todella minimaalisia jos ottaa huomioon sen että tämä oli yksi sen ensimmäisistä ratsastus kerroista ja vähänkin heikko hermoisempi hevonen olisi reagoinut paljon enemmän.
 
Totta kai minäkin kipusin kaverini jälkeen kyytiin ja täytyy sanoa että Mirella toimi silloinkin nätisti  ja hoiti homman kotiin. Ainoa asia mistä minä huomasin että minä olen "varsan"(melkein 3 vuotiaan)kyydissä oli se että Mirella on Taraan ja Bambiin verrattuna tosi kapoinen.
 
13.
 
14. 
Mikä kuva oli sinun lempi kuvasi? postaus ideoitakin otetaan vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!