lauantai 7. helmikuuta 2015

Heppailu kuulumisia

Sunnuntaina kävin ratsastamassa Gunilla ja meillä meni oikein kivasti .Olimme suurimman osan ajasta tunnilla kentällä ja ravasimme aika paljon. Guni oli tapansa mukaan energisellä päällä ja halusi ravata paljon.
lopuksi kävimme vielä maastossa
 
 
Guni  hyppäsi ihan ravissa tuon kuvassa näkyvän "ojan" yli, olihan se niin pelottava.. mutta loppu hyvin kaikki hyvin, kyydissä pysyttiin  eikä poni sen jälkeen  ollut hermostuneen oloinen.

Torstaina kaverini tuli hakemaan ratsastusliivinsä meiltä  ja toi samalla minulle hiukan myöhästyneen syntymäpäivälahjan. Minä oikein liikutuin kun avasin paketin ja näin sen sisällön. Paketista löytyi ihana ristipisto taulu joka esitti hevosta, joka muuten näytti hämmästyttävän paljon Bambia, tuhannet kiitokset vielä tästä ihanasta lahjasta ystävälleni!
Eilen kävimme tallilla  mutta ei tullut kyllä mitään järkevää tehtyä hevosten kanssa. Yritimme kyllä käydä kentällä kävelemässä mutta tilsoja tuli kyllä niin pahasti sekä Taralle että Bambille ettei hommasta tullut mitään. Lopulta päätimme luovuttaa kun ainut asia mitä saatiin aikaseksi oli se että Bambi ärsyyntyi tilsoista ja minä ärsyynnyin siitä kun Bambi ravaamalla yritti saada tilsoja pois. Mutta muuten Bambi oli kyllä kivalla päällä ja se oli oikein kiltti. Tallissa Bambi jopa nosti omatoimisesti viimeisen kavion kun putsasin kaviot ,ja totta kai kiitin ja kehuin sitä siitä.

Huomenna olisi taas tarkoitus lähteä tallille joten luultavasti seuraava postaus tulee jo huomenna. Moi siihen asti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!