sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Blogihaaste+Bambin kuulumisia




osallistumaan pääset Täältä

Nyt olisi taas viikon blogihaasteen vuoro, tällä kertaa haasteena on esitellä harjapakin sisältö. Tämä ei olisi voinut tulla parempaan saumaan nyt kun meillä ei ole vielä alkanut tuo karvanvaihto ja harjat ovat vielä suurin piirtein  siistit, niitä siistejä harjoja tulee kyllä  vielä ikävä..
 Periaatteessa kaikissa harjapakeissa kuuluisi olla harjoja, magic Brushin harja, kaviokoukkuja ja kumisuka. Minun mielestäni on tosi tärkeätä että jokaisella hevosella on omat harjat erikseen ettei tallilla rupea leviämään hevosesta hevoseen mitään inhottavia ihottumia.

Näiden laatikoiden sisältöä ruvetaan raottamaan..
Tällaiset Magic brushin harjat me ostimme lahjaksi hevosille

Koska Tara on hevosista vanhin ja sekä Mirellan että Bambin emä sen harjapakki saa myös luvan aloitta esittelyn.



Taran harjapakki on hiukan kulunut mutta se toimii silti oikein hyvin. Taran harjat ovat enimmäkseen ruskeita , vihreitä tai mustia.

Tältä Taran harjapakki näyttää kun sen avaa




Tältä näyttää Bambin harjapakki

Bambilla on suurimmaksi osaksi punaisia harjoja ja se on vähän niin kun sen väri.

Minä olen aina ihmetellyt että miksi Mirella on aina seuraamassa(lue tiellä) kun harjaan Bambia mutta sehän nauraa Bambille:
"Sinä oot niin  kuuma tamma että sinä tarttet punaiset harjat mutta minä olen totta kai niin söpö että minulla pitää olla vaalean punaiset" (oikeasti syynä on se että Mirella on maailman uteliain varsa)




tältä näyttää pakin sisältö

Tässä on Mirellan Harjapakki
'

Mirellalle on tosiaan haalittu vaaleanpunaista eniten mutta myös vaalean sinistä.

Siinä vaiheessa kun harjaa Mirellaa sinisellä harjalla Bambi voi kostaa Mirellan irvailut ja todeta: "Hah , tytöllä on siniset harjat"

 sellaista se sisarrakkaus on..


Bambin kuulumisia


Tänään kävin tosiaan tallilla moikkaamassa Hevosia ja  päästiin tällä kertaa kunnolla ratsastamaan. Ensiksi juoksutimme Bambin niin että se olisi valmiiksi verytelty ratsastusta varten.



Juoksutuksen jälkeen ratsastin Bambin ja meillä meni loppua kohden tosi hyvin.Tehtävänä  oli kovan tuulen takia vaan saada käynti hyväksi ja keskityin kovasti siihen että Bambi  kävelee suorassa ja on eteenpäin pyrkivä. Sain tehdä paljon työtä pohkeilla ja katseella  
sen eteen että Bambi ei olisi mennyt Annikan luokse keskelle kenttää vain pysyisi kaviouralla.
lopuksi  hoidin Bambin ja kuvailin hiukan tallissa


  

2 kommenttia:

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!