lauantai 17. syyskuuta 2016

My day- video

Heippa taas! Eilen innostuin taas pitkästä aikaa kuvaamaan videopostausta minun päivästäni. Olen tainnut tehdä tällaisen videon viimeksi viime talvena, joten oli jo aikakin. Pari viikkoa sitten olen kyllä aloittanut videon kuvaamisen, mutta siitä ei oikein tullut mitään, kun tallilla oli sellainen tilanne että kuvaamisesta ei tullut mitään. Nyt sain kuitenkin äidin kuvausavulla tämän videon tehtyä.

Miten minusta muuten tuntuu että joka ikisellä videolla, jonka olen tehnyt joko juoksutetaan hevosia ,tai treenataan mirellan kanssa? Mikä tahansa tähän onkin syynä, niin samaa kaavaa noudatettiin myös tällä kertaa. Eilen oli siis  jälkimmäisen vaihtoehdon vuoro, elikkä Mirella pääsi töihin. Itse olin  muistaakseni ratsastanut Mirellalla viimeksi kesäleirillä, joten siitä oli ehtinyt vierähtää jo hyvä tovi. Olin ihan unohtanut miten kapealta se tuntuu Taraan ja Bambiin verrattuna.. Mirella käyttäytyi kuitenkin hyvin ratsastaessa, eikä mitään ongelmia ratsastajan pientä hermoilua ja tottumattomuutta lukuun ottamatta ollut. Mirella oli siis hieno, mutta ratsastaja vaatisi hieman totuttelemista Mirellan ratsastamisen. Pitäisi kyllä ratsastaa Mirellallakin useammin, mutta itse olen kyllä sitä mieltä että meillä synkkaa Bambin kanssa parhaiten, vaikka toki tykkäänkin sekä Mirellasta että Tarasta kovasti.

Ajattelin nyt kuitenkin linkittää videon tähän sen pidemmittä puheitta, joten toivottavasti pidätte siitä!

Linkki videoon

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos huomautuksesta:) kyse oli videossa olleesta laulusta, ja video oli siis estetty suomessa. Nyt sen pitäisi näkyä, mutta en tosiaan olisi huomannut tuota ilman sinun kommenttiasi!

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Kiva video!
    T:Tittalee

    VastaaPoista

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!