maanantai 23. maaliskuuta 2015

Ratsastusta ja pohdintoja

Hei! Nyt ajattelin taas kertoa teille vähän  parista kuluneesta ratsastustunnista. Pari viikkoa sitten kävimme Gunin kanssa ihan perus ratsastustunnilla eikä me oikeastaan tehty mitään niin erikoista, ravattiin paljon sekä kevennettyä että harjoitusravia ja mentiin vähän puomeja.Tunti meni muuten ihan hyvin mutta kun odotimme vuoroamme puomeille tosi pitkään ja Guni ei olisi malttanut odottaa vuoroamme ja ampaisikin sitten oikein kunnon raviin heti kun sitä vähänkin käskin eteenpäin, se ravasi oikeastaan koko tehtävän ihan kun kokeillen kuinka lujaa se voi ravata ilman että se nostaa laukan mutta ei siinä mitään (kunhan selässä pysyy) kyllä minulle vauhti kelpaa ja tykkään oikeastaan enemmän sellaisista hevosista joilla sitä vauhtia on vähän enemmän kun niistä jotka eivät haluaisi liikkua yhtään eteenpäin.
 Muuten meillä meni kyllä tunti kivasti kun Guni  kuitenkin kuuntelee ratsastajaa ja tottelee , sitä vain kyllästyttää odottaminen (aivan kuten minuakin).
 
 
tämä odottaminen ei ole yhtään meidän juttu..

Eilen sitten kävin ratsastamassa Emilillä joka onkin sitten vähän laiskempi  tapaus kun Guni ja sen kanssa tarvitaankin raippaa jos haluaa sen oikeasti johonkin liikkuvankin. Tunnilla  meidän tehtävämme oli ravata keilarivistölle ja pysäyttää poni keilan kohdalle ja peruuttaa neljä askelta ja sen jälkeen siirtyä suoraan raviin. Meillä meni tämä  tehtävä oikein hyvin ja ratsastuksen opettaja jopa kehui istuntaani (kaikki tämä ikuistettiin videolle joka löytyy postauksen lopusta). Täällä on kyllä kelit kylmenneet ja minä meinasin ihan paleltua hevosen selässä ja varpaat oli kyllä ihan jäässä.
 
 
 
tässä vielä video tunnista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!