perjantai 20. maaliskuuta 2015

Tallipäivä ja paljon kuvia



hei! tänään meillä oli koulusta sellainen päivä että meidän piti olla jossakin töissä eikä meillä ollut koulupäivää , ja me kaverini kanssa tietysti emme jättäneet tilaisuutta käyttämättä vaan lähdimme töihin tallille koko päiväksi! siinä näette minä onnistun aina tavalla tai toisella sekoittamaan tallin mukaan kuvioihin.. Mutta ei me tallille lepäämään tultu elikkä töitähän meille oli luvassa mutta varsin kivaa sellaista. Ensin pesimme tallin ikkunat ulkopuolelta eli hevosten tarhasta.

 1
2.työn tarkkaavaiset valvojat poseeraavat ja pitävät tarkasti silmällä miten projekti ikkunoidenpesu etenee
sitten siistimme harjapakit ja hyllyn missä ne ovat.
3.lopputulos


Tämän jälkeen kävimme Annikan koirien kanssa lenkillä ja juoksimme aika paljon niin että saimme ihan kuntoilua itsekin, en ole kovin koiraihminen mutta lenkki meni kivasti ja yllätyin itsekin siitä miten hienosti sekä Agnes että Simon(koirat)kulkivat  aina samaa tahtia kun minäkin vierelläni.
4.
Aamulla ehdin hiukan kuvata hevosia tarhassa ja sain ihan kivoja kuvia .
5.metsänpeikko Mirella

6.Tara oli tarhassa yksin päikkäreillä..
7.olisiko täällä jotain syötävää aprikoi Bambi

8.

Koiralenkin jälkeen kävimme sisällä syömässä ja olimme sisällä hetken. Sen jälkeen lähdin talliin siivoamaan ja tein aikamoisen työn täytin  nimittäin 3 kottikärryllistä märkää turvetta Taran karsinastaja totta kai työntarkastajat olivat silloinkin paikalla ja minä huomasin ilokseni että Bambi reagoi siihen kun sanon sen nimen ja maiskutan tulemalla luokseni vaikka  sen ei pariaatteessa olisi ollut pakko tulla . Tuon auringonpimennyksen kyllä huomasi siitä että tuli aika pimeätä ja oli jotenkin ihmeellinen valo taivaalla mutta meillä ei ollut asianmukaisia suojalaseja joten emme katsoneet  auringonpimennystä.
9.juuri auringonpimennyksen aikaan..

10.
11.
12
13.
Mutta meidän suurin tehtävämme tallilla alkoi kun aloittelijat tulivat ratsastamaan ja minä tulin taluttamaan Bambia ystäväni talutti Taraa ja Annika talutti Mirellaa, tämä oli uutta ja jännittävää meille kaikille koska kaikki kolme hevosta eivät ole olleet ennen yhtä aikaa kentällä. Hyvin meillä meni ja kaikki hevoset olivat rauhallisia mutta minä sain kyllä taluttaa Bambia riimunnarussa koko ajan muuten se olisi kyllä tehnyt vähän mitä sitä lystää.. kävelimme uralla ja teimme välillä voltteja. Tämän jälkeen koitti kivoin osa päivää sillä satuloin Bambin(sillä oli ratsastettu ilman satulaa)ja lähdin kentälle ja pääsin itse ratsaille ja tällä kertaa siitä saatiin myös todisteita jälkipolville.
14.
Ravasimme jonkun verran tunnilla ja nostimme aina ravin yhdellä kentän pitkistä sivuista.
15.myös kaverini oli kanssamme tunnilla Taran kanssa
 16.
17.ravi on juuri nousemassa..
18. 
Mikä oli teidän lempikuvanne?

2 kommenttia:

  1. 2 kuva on suosilkkini , koska kuva jo jotenki hauska ja näyttää kuin hevoset olisivat ottaneet selfien :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo tuo 2 kuva on kyllä hauska ja on yksi minunkin lempikuvistani

      Poista

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!