perjantai 25. syyskuuta 2015

Meidän musiikkia!

Moi taas! tällä kertaa sain inspiraation tehdä tällaisen hiukan erikoisemman postauksen, nimittäin sellaiseen että analysoin meitä kaikkia(siis minua ja näitä kolmea tuttua heppaa;)musiikin kautta, ja ihme kyllä meille kaikille sopivan biisin löytäminen oli yllättävän helppo homma! aloitetaan vaikka Tarasta, kun se kuitenkin on meistä vanhin ja viisain;)
Tara:
"Lights will guide you home, and ignite your bones,and i will try to fix you"
Taraa parhaiten kuvastava biisi on ehdottomasti Coldplayn Fix you. Silloin kun me ihmiset ollaan surullisia jostain syystä niin Tara on kyllä niin maailman paras lohduttaja. Silloinkin kun Annika koira oli jouduttu lopettamaan jokunen vuosi sitten Tara ihan selvästi vaistosi ihmisten surullisuuden, ja se oli oikein erityisen söpöllä ja ihanalla tuulella, ja se selkeästi halusi lohduttaa meitä<3 comment-3--="">
"Hanskat ei tipahda, periksi ei anneta.
Ne sanoo et pysty, ei kannata.
Mun korvissa se kaikki kuullostaa  haasteelt.
 Ne saa luun kurkkuunsa kun tulostan taasteen. Jatkan jaksan vaikka väkisin"
Bambi ja minä:
Minusta ja Bambista on todella vaikeata keksiä kaksi eri biisiä, joten pistin meille suosiolla saman biisin koska se yksin kertaiesti kuvaa meitä kumpaakin todella hyvin:) Meidän yhteinen biisi on ehdottomasti Elastisen Eteen ja Ylös! Ollaan kumpikin luonteeltamme tällaisia positiivisia ja kilttejä tyyppejä jotka ovat kuitenkin ihan hitsin kovapäisiä kun sille päälle satutaan. Bambissa on parasta se että se ei oikeastaan ikinä pistä vastaan tai ole töissä sillä asenteella että "tee kuule ihan keskenäs vaan", mitä nyt uudet jutut joskus on  kuulemma kummallisia..;) no, myönnetään, osaan minä itsekin kiukutella joskus todella  harvoin;)
Mirella:
"Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa"
No, tätä ei kyllä tarvitse miettiä kahta kertaa;) Mirella on niin utelias ja kaikesta kiinnostunut pikku tyttö, että sille sopii vallan mainiosti tämä jokaisen tuntema lastenlaulu ihme ja kumma. Mirella seuraa kaikkea mitä tallilla tapahtuu, ja useasti se kurkkii meidän ratsastustuntejammekin tarhasta käsin;)no, se taitaa kuulua tuon ikäisten "varsojen" luonteeseen..
Tässä nämä meitä kuvaavat laulut sitten olivat:) tiedän että näitä on ollut monessa blogeissa, mutta laitanpa nyt kuitenkin vielä omat neljälempikappalettani tähän lopuksi..
 
Tämä on ihan paras lenkkibiisi;) tämä kun soi niin kyllä lähtee juokseminen sujumaan...
En nyt keksinyt neljättä lempibiisiä, mutta eiköhän nämä jo riitäkin;) Tiistaina sitten taas pitäisi tulla enemmän heppajuttuja, kun tänä perjantaina ei ikävä kyllä päästy tallille kun Annika oli kipeänä:(
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!