lauantai 31. lokakuuta 2015

Hurjastelua ja videopostaus!

 Moi! eilen kävin taas tallilla(tästä on taitanut tulla mun vakioaloitus;)ja touhuttiin vähän eri juttuja kun tavallisesti. Irtojuoksutettiin siis hevoset, ja voi vitsi kuinka onnellisia heppoja meillä oli! niitä oli niin ihana katsoa kun olivat niin onnellisia! tällainen höyryjenpäästöpäivä taisi tosiaan tulla tarpeeseen.. Bambikin hyppeli kun mikäkin villivarsa , ja teki jossain vaiheessa jopa hyvinkin paljon laukkapiruettia muistuttavan liikkeen, ja kerrankin minä sain sen videolle! katsottiin sitten Annikan kanssa satulakamarissa monta kertaa sekä hidastuksella että ilman tuo liike videolta ja tultiin siihen tulokseen että kyllä se joku laukkapiruettia muistuttava liike oli, mutta ei tietenkään mikään oikeaoppinen laukkapiruetti joka olisi hyväksytty kouluradalla..

 naurettiinkin että Bambi on sitä mieltä että hiteen nää tylsät tavallisen klassiset koululiikkeet, mä keksin ihan itse paljon hienompia ja näyttävämpiä liikkeitä ja niitä ei osaakaan kukaan muu, sehän vasta vaativaa kouluratsastusta onkin;)on se vaan ihanan hassu heppa tuo Bambi. Eihän Bambin sisko Mirellakaan toiseksi jäänyt, vaan kyllä sekin esitti oikein komeita pukkeja ja Tarakin innostui laukkaamaan oikein lujaa;)
Noita hevosia kuvatessa huomasin yhden aika jännän jutun, nimittäin sen että minun puhelinkamerani on ainakin näin pimeässä kuvatessa jopa parempi kun minun oikea Canonin kamerani, vaikka minun oikeassa kamerassani on puolet enemmän megapikselejä, ihme juttu!
 
 
Mirella keksi tällaisen uuden Sandyhorse-hevosrodun;)
 
Eilen tuli taas pitkästä aikaa kuvattua ihan tällainen " perinteinen" tallivideopostaus , eipäs tästä tallikeikasta paljon muuta selitettävää ole, joten julkaisen nyt tämän videon, ja kirjoittelen hiukan pidemmän kaavan mukaan kuulumisia seuraavassa postauksessa!

Mahtavaa Halloweenia kaikille!
ps. Snapchatissa minut voi lisätä nimellä Lilibam..
 

1 kommentti:

  1. Jos laittaa videoon musiikit, kannattaa ottaa videon äänet pois

    VastaaPoista

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!