keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Mä oon fiiliksissä..

Moikka taas! maanantaina kävin taas tallilla, ja ohjelmassa oli taas istuntatreeniä liinassa ilman jalustimia ja  myös ilman ohjia . Kun tulin talille hoidin Bambin yhdessä kanssaratsastajan kanssa valmiiksi ja sen jälkeen lähdin kentälle kävelyttämään Bambia ja silloin se reagoi mielestäni tosi nopeasti ääniapuihin ja toimi hyvin, mutta myöhemmin kun talutin sitä kanssaratsastajan ollessa selässä se ei ensin  enää reagoinut ihan niin nopeasti, mutta saimme sen kuitenkin reagoimaan hyvin ja nopeasti lopuksi.
  Kun hyppäsin selkään  menin ensin käynnissä ihan normaalisti itsenäisesti ilman jalustimia ihan tavallista kaviouraa. Tämän jälkeen pääsin talutusratsastukseen kun sain olla ilman käsiä ja jalustimia sekä käynnissä että ravissa, treenaten siirtymisiä nopeammiksi. Löysin suorilla pätkillä ihan kivasti tasapainon, mutta ympyrällä sain ensin hiukan hakea tasapainoa ravissa. Meni kuitenkin kaiken kaikkiaan hyvin. Hetken päästä hyppäsin sitten selästä ja talutin kanssaratsastajaa, joka teki jokseenkin samoja asioita.

Jonkun ajan päästä oli taas minun vuoroni ja ravasimme ympyrällä pieniä pätkiä ja treenasimme siirtymisiä. Hetken päästä Annika ehdotti että pistäisimme mulle  jalustimet jalkaan ja ottaisimme liinassa laukkaa! aluksi minua ehkä hiukan jännitti, mutta sen jälkeen kun otimme laukkaa olinkin yhtäkkiä tosi innoissani:) suoraan sanottuna kävin ihan ylikierroksilla hetken, mutta rauhoituin kuitenkin nopeasti ja otimme uuden  suhteellisen hyvän laukannoston. Kyllä tuo laukka vaan on niin ihana askellaji! varsinkin näin neljän kuukauden tarkan istuntatreenin jälkeen(ollaan siis vaan kävelty ja ravattu)oli ihana tunne päästä menemään lujempaa! Hyvin mä siellä selässä pysyin vaikka en pitänytkään ohjista kiinni, ja minulla oli vaan satula josta ottaa tukea  ja ohjien pää( elikkä en tehnyt niillä mitään pidin vaan päistä kiinni)mutta eihän niihin ohjiin kuulukaan tukeutua ja sen takia tämä onkin tosi hyvä harjoitus;) olin laukan jälkeen niin fiiliksissä että en meinannut melkein pysyä aloillani:) tosi hyvä fiilis ratsastuksesta tosiaan jäi vaikka istunnassa toki edelleenkin on paljon parannettavaa. Enpäs nyt tiedä kannattaisiko julkisesti hehkutella ratsastuskerran hyvää fiilistä blogissa, voi olla että perjantaina iskee tämä tuttu karman laki ja sitten meneekin huonommin, mutta sitten  menee jos on mennäkseen, nautitaan nyt tästä hyvästä fiiliksestä:) jotenkin minusta tuntuu kuitenkin että nyt ollaan tultu siihen pisteeseen että kuukausien treeni rupeaa tuottamaan tulosta, ja onhan tämä tietysti vielä mahtavampaa puuhaa tämä ratsastaminenkin silloin kun menee hyvin;)  Tällä kertaa täytyy kyllä sanoa että minä todella nautin ratsastuksesta vielä tavallistakin enemmän:)
Lopuksi kävelytin ja hoidin Bambin, kerroin sille vielä kerran kuinka hieno heppa se on ja suuntasin sen jälkeen kotiinpäin.

ps. Laukasta tuli kyllä videotakin, mutta en viitsinyt julkaista sitä kun hämärässä tuli sen verran huonolaatuista videota:(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!