tiistai 20. lokakuuta 2015

Sekalaisia kuulumisia

Heippa taas! taas tässä on kulunut viikko viime postauksesta.. täällä Etelä-Suomessakin on nyt tullut se aika vuodesta kun illalla kuuden aikaan tallilla ollessamme  on jo ihan hämärää ja pimeätä eikä onnistuneista kuvista ole tietoakaan(arvatkaapa ärsyttääkö se että kun tulet koulusta kotiin niin sää on vielä hieno ja ulkona saisi todella hyviä kuvia mutta että pääse tallille kun vasta illemmalla), (blogin kannalta tämä on todella tylsää aikaa ja se onkin kyllä näkynyt postauksien määrässä, ja tästä kyllä huomaa kuinka tärkeä osa tätä blogia kuvat lopulta ovat ja täytyy kyllä myöntää että inspiraatio blogin kirjoittamiseen on ollut ihan minimissään...no, onneksi sentään hinku hevosen selkään ja motivaatio ratsastusta ja hevosia kohtaan ei ole yhtään vähentynyt:) koko syysloma meni todella nopeasti ja vähän kaiken näköistä on tullut tehtyä;) no, toivottavasti mahdollisimman pian tulisi lunta niin että kuvaamisetkin onnistuisivat hiukan paremmin:)

Eilen pääsin kuitenkin pitkästä aikaa(viikon olosuhteiden pakosta kestänyt paussi) ratsastamaan Bambilla ja treenattiin taas kerran liinassa istuntaa. Menin tällä kertaa ilman jalustimia, kun mentiin enimmäkseen käyntiä ja treenattiin tarkasti ravinnostoja. Ravi nousi ihan sekunnissa varsinkin kun tein puolipidätteen ennen nostoa,mutta siirtyminen takaisin käyntiin olivat hiukan hitaampia. Treenattiin ihan viiden minuutin pätkissä, koska vaikka tuo liinassa ratsastaminen vaikuttaa todella helpolta niin se vaatii kyllä kunnon keskittymistä vaikka se ei fyysisesti niin vaikeata olekaan. Sain kehuja sekä kanssaratsastajalta että Annikalta että minun pohkeeni on todella hyvässä paikassa, ja itsekin kyllä huomasin sen ja sain jotenkin ilman jalustimia hyvin jalalla yhteyden Bambiin ja se reagoi siihen HETI. Kunpa tämä toimisi niin hyvin myös jalustimilla;)mulla on sitten ongelma juurikin noiden käsien kanssa ja saan olla niiden kanssa todella tarkkana. Minun tehtäväni olikin se että pidän käteni juuri samassa paikassa koko ajan, enkä anna sen liikkua kun sen verran että se myötää hevosen liikkeitä, mutta tässä on kyllä vielä treenattavaa.. Bambi oli jälleen kerran vireystilaltaan tosi hyvä. Se ei hidastellut ja liikkui hyvin eteen mutta ei missään nimessä lähtenyt kuskaamaan minua ja kuunteli todella hyvin.

 Mutta kyllä tähänkin varmasti voisi kyllästyä jos ei aina olisi jotain uutta opittavaa;)Treenin jälkeen oli kyllä tosi kiva kuulla kun Annika sanoi kanssaratsastajalle että minä olen tosi tarkka istunnastani ja kanssaratsastaja vastasi että se kyllä näkyy:) itse en oikein osaa ikinä olla täysin tyytyväinen omaan ratsastukseeni ja minulla on aina mielessäni joku asia mitä voisi parantaa, mutta toisaalta sitä ei varmasti ikinä kehittyisi eteenpäin jos sitä olisi koko ajan täysin tyytyväinen omaan ratsastukseensa ja ajattelisi osaavansa kaiken hyvin, ratsastuksessa kun ei ikinä ole täydellinen eikä osaa kaikkea. Ratsastuksen jälkeen hoidin Bambin pois ja annoin sille heinät, ja sitten kello alkoikin olla jo sen verran että meidän piti lähteä ajamaan kotiin:)Nyt minun täytyy kyllä siirtyä täältä blogin ääreltä lukemaan maantiedettä ja kemiaa, joten näkemiin seuraavaan postaukseen saakka:)

Olisiko teillä lukijoilla jotain erityisiä postaus tai videotoiveita, kun nämä kelit illalla hiukan vaikeuttavat tuota kuvaamista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!