lauantai 6. helmikuuta 2016

My Day video

Eilen innostuin taas pitkästä aikaa kuvaamaan My Day videon. Meillä oli koulussa urheilupäivä, ja vietin koko koulupäiväni kävellen samalla kuin vedin tai kannoin pulkkaa, ja pulkkamäessäkin tuli tietenkin käytyä. Urheilupäivän kruunasi vielä tallikeikka, ja päivän päätteeksi puhelimeni väitti minun kävelleen melkein 20 km. Tallilla irtojuksutimme Annikan kanssa Taran ja Mirellan. Taralla oli oikein vauhti päällä, ja se laukkasi ihan kunnolla. Mirella taas itselleen tyypillisesti pomppi ja esitti meille hyvää tasapainoaan. Mirella on vain niin ketterä, ja sillä on niin hyvä tasapaino ja kehonhallinta, että sen jalkoja pitää vähän osata kunnioittaa, sillä se voi tosiaan ensin juosta täysiä, ja sen jälkeen vaihtaa suuntaa melkein kuin seinään päin juoksisi. Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan tallille tullessamme oli jopa niin valoisaa, että sain otettua hevosista edes pari suhteellisen onnistunutta kuvaa. Pimeys saapui kuitenkin  nopeasti, ja kuin irtojuoksutimme hevoset valoa kunnollisten kuvien ottamiseen ei enää ollut. Valokuva on kyllä VALO kuva, sen olen kyllä viimeaikoina huomannut.


Enempää en kuitenkaan ajatellut tällä kertaa jaaritella, vaan annan videon (toivottavasti) puhua puolestaan.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!