perjantai 21. lokakuuta 2016

Bambin päivä

Eilen kaikki Vain elämää sarjan fanit( mukaan lukien minä itse) saivat nauttia Mikko Kuustosen päivästä, mutta tallilla me vietimme taas kerran Bambin päivää.  Miten minusta tuntuu että Bambi joutuu/pääsee aina meidän valokuvamalliksi? Kerran ollaan taidettu pitää yksi kuvaussessio Mirellan kanssa, ja Taran kanssa otettiin mekkokuvat, mutta muuten on kyllä aina ollut Bambi mallina.

1. Tämä on ainut kuva joka onnistui ilman hirnuntaa..

Tällä kertaa päätimme kuitenkin satsata näihin kuviin vähän enemmän, ja lähdimme tallia vastapäätä olevalle tielle kuvaamaan. Tämä tie on tietenkin ihan hiekkatie maalla, mutta silti meitäkin tuli kerran tämän kuvauksen aikana vastaan auto. Ensimmäinen reaktioni oli taluttaa Bambi tallin pihalle ja tehdä u- käännös, niin että se näki auton. Ihan mallikkaastihan Bambi tämän homman hoiti: se vain totesi että autohan se sieltä tuli, ei tässä mitään sen ihmeempää. No, Bambi on kyllä niin tottunut autoihin, etten siltä mitään hepulia odottanutkaan. Aluksi meillä oli kuitenkin hieman ongelmia saada Bambi näyttämään edes jonkin verran kiinnostuneelta ympäristöstään. Jossain vaiheessa sain kuitenkin idean: pyysin äitiä hakemaan minun puhelimeni tallikamarista, ja  etsin sieltä hevosenhirnunta- videon. Bambi tuntui heti kasvavan monta senttiä kun se kuuli äänen! Heti saatiin paljon parempia kuvia, ja hevonen vaikutti oikeasti kiinnostuneelta ympäristöstään.

2. Kyllä huomaa että hirnunta kiinnitti neidin huomion

3.

4. Otettiin me sitten muutamat yhteiskuvatkin

5.

6.

7.

8.

Mikä oli teidän lempikuvanne? haluaisitteko te lisää tällaisia kuvapostauksia?

2 kommenttia:

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!