perjantai 28. lokakuuta 2016

Joulukalenteri

Heippa taas! Tämä postaus ei oikeastaan ole postaus, vain ilmoitus. Jotkut teistä jotka ovat lukeneet blogiani vähän pidemmän ajan muistavat varmasti viime vuoden joulukalenterin. Jos haluatte sen lukea, niin linkkiä klikkaamalla  pääsette lukemaan sitä. Omasta mielestäni sitä oli todella kiva tehdä, ja haluan tänäkin vuonna tehdä blogin puolelle joulukalenterin. Ajattelin kuitenkin että olisi kiva jos te lukijatkin saisitte vaikuttaa tämän vuoden kalenterin sisältöön. Tämän postauksen ideana olikin antaa teille mahdollisuus laittaa kommenttikenttään toiveita joulukalenterin suhteen, koska minusta olisi jotenkin ollut aika välinpitämätöntä vain aloittaa joulukalenteri joulukuussa antamatta teille mahdollisuutta vaikuttaa sen sisältöön, teitähän varten minä ainakin osittain tätä blogia teenkin.

Tänäkin vuonna suunnitelmissani on tehdä kaikki 24 luukkua, mikä vaatii aika paljon ponnisteluja, erityisesti sen takia että olen menossa vähän yli viikon(!)päästä etelään lomalle, ja sen takia multa menee periaatteessa kolme viikkoa "hukkaan" tämän kalenterin suhteen.  Lomalla kirjoitan korkeintaan kuulumisia tänne, ja kuvaan varmasti jonkunlaisen videon,mutta siellä en tosiaan aio joulukalenteria työstää.Viikot ennen ja jälkeen loman tulevat olemaan koulussa minulle tosi kiireisiä, joten minulla ei tule olemaan aikaa joulukalenteria varten silloin. Olen siis jo nyt pikkuhiljaa aloittanut joulukalenterin tekemistä juurikin ajanpuutteen takia, ja siitä tämä viime aikojen hiljaisuus onkin riippunut. Ideoita ja valmiitakin postauksia joulukalenteria varten minulla on siis jo jonkin verran, mutta olisi tosiaan kiva saada teiltäkin toiveita ja ideoita:)


Lyhyestä virsi kaunis: Olisiko teillä ideoita tai toiveita tämän vuoden joulukalenterin suhteen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!