lauantai 1. lokakuuta 2016

Syyskuun Suosikit

Heippa! Nyt olisi taas kuukauden suosikeiden aika. Päätin toteuttaa tämän postauksen hiukan eri tavalla nyt kuin viimeksi, joten toivottavasti pidätte tästä postauksesta.

                                                              Lempikuvani


                                                     Luetuin postaus ja tilastoja
Tämän kuukauden luetun postaus oli postaus nimeltä My day- video. Tuossa postauksessa oli kuitenkin linkitettynä video, joten tämän kuukauden suosituin tekstipainotteinen postaus oli kuitenkin juoksutusta, kuvailua ja ratsastusta niminen postaus, johon tuli myös eniten kommentteja. Sivunkatseluja blogille kertyi 581 kappaletta tämän kuukauden aikana.

                                                   Tykätyin instagram kuva


                                                             Lempituotteita

  Naked Basics 2 luomiväripaletti: Tämä on siis yksinkertaisesti minun lempimeikkini tällä hetkellä. Nämä luomivärit pysyvät silmissä tosi hyvin koko päivän, ja sopivat tosi hyvin ihan perus arkimeikkiin. Maksavathan nämä Naked- paletit muutamia euroja enemmän kuin jotkut muut luomiväripaletit, mutta ainakin tämä oli ehdottomasti hintansa värtti, erityisesti kun mattaluomivärit kestävät tosi kauan.


Lumenen  Arctic glow huulikiilto sävyssä 02"Serence": Minulla ei tosiaan ole mitkään paksut tai täyteläiset huulet, ja minulle tämä on ainakin sopinut tosi hyvin. Tuo väri on neutraalimpi kuin miltä se näyttää tuossa kuvassa, ja sen takia se sopiikin hyvin ihan arkisiin tilanteisiin.



Lumene Sensitive Touch Easy Wash ripsiväri: Itse en olen tosi harvoin käyttänyt minkään muun merkin ripsaria kuin Lumenen. Täytyy jopa myöntää että kun viime keväänä aloitin meikkaamisen niin käytin  hetken äidin jostain samaa pientä Yves Saint Laurentin ripsaria, enkä tykännyt edes siitä yhtä paljon kuin tästä. En sitä paitsi ikinä itse ostaisi niin kalliita merkkimeikkejä, erityisesti kuin ripsarit kuivuvat tai loppuvat aika nopeasti. Itse tykkään erityisesti tämän koostumuksesta, sillä se ei tunnu mitenkään paksulta tai paakkuiselta silmissä. Itselläni tämä ripsari pysyy myös hyvin silmissä, vaikkei se olekaan vedenkestävä.

Beauty Blender meikkisieni: Myönnetään että tämä oli ehkä alennuksesta ostettu heräteostos. Tietenkin Beauty Blender on tosi hyvä meikkisieni, mutta sen hinta on kyllä ainakin normaalisti niin tähtitieteellinen ,etten tiedä raaskinko ostaa uutta samanlaista kun tämä sanoo sopimuksensa irti. Tietenkin tätä käyttäessä huomaa jonkinlaisen eron toisiin meikkisieniin, mutta en kyllä tiedä että onko tämä loppujen lopuksi hintansa väärtti.
















3 kommenttia:

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!