keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Neljä vuotta

Tämä on minulle jostain syystä aika tärkeä päivä joka vuosi.Tänään tuli nimittäin taas neljä vuotta ratsastusta täyteen. Muistan vielä oikein elävästi ensimmäisen tallikeikkani;). Äiti ja Isä saivat sen jälkeen kuulla aivan kaiken Tara- nimisestä suomenhevostammasta, ja minä innostuin hevosista heti.Into ei ole siitä vähentynyt yhtään, oikeastaan päinvastoin. Erityisesti nyt minulla on kesän jäljiltä motivaationi tosi korkealla ratsastuksen suhteen.

Olen jo monesi kertonut teille ensimmäisestä tallikeikastani, joten en taida nyt lähteä analysoimaan sitä tarkemmin. Erittäin jännittynyt 12-vuotias tyttönen siellä auton takapenkillä kuitenkin istui, eikä tämä kyseinen tyttö osannut kuvitellakaan että tästä harrastuksesta tulisi niin suuri osa hänen elämäänsä. Siellä tallissa se tyttö tietenkin tapasi yhden aivan ihanan hevosen, ja loppu onkin historia, niin kuin tavataan sanoa;)

Paljon ihania hetkiä ollaan saatu näiden vuosien aikana kokea yhdessä, vaikkei oikein historiaa olla tulosten suhteen tehnytkään. Toivon että edes yksi pieni osa siitä mitä olen saanut kokea näiden vuosien aikana näkyy tuosta tekemästäni videosta! Vielä kerran suuret kiitokset hevosille, Annikalle, Carolinalle ja vanhemmilleni näistä vuosista. Toivottavasti te pidätte videosta.

❤️Lilli
                                                                   Linkki videoon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!