sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Koulutunti ja paljon kuvia!

Hei! tänään kävin Gunin kanssa koulutunnilla ja meillä meni kyllä tosi hyvin tällä kertaa! Ensin laitettiin tietysti hevoset valmiiksi ja varustin Gunin.
1.Guni:aloitetaanko jo? tämä on tylsää.
2.projekti jalustinten mittaus käynnissä
3.minun ilmeeni..
Ensin ihan vaan käveltiin kentällä mutta hyvin pian nostimme myös ravin ja aloimme tekemään pääty ympyröitä. Aluksi pääty ympyrät olivat aika vaikeita mutta pikkuhiljaa nekin alkoivat sujumaan.
4.
Pääty ympyröidenjälkeen aloitimme pohkeenväistöt ravissa ja ne saatiin kyllä valehtelematta viilattua aika hyvään kuntoon. Guni liikkui hyvä tempoisessa ravissa eikä se mennyt lian lujaa eikä liian hitaasti.
5.
6.
Tämän jälkeen teimme siirtymisiä ravista käyntiin ja ne menivät kyllä tosi mukavasti ja Guni kuunteli hyvin myös istuntaa. Lopuksi Guni kuunteli niin hyvin etten joutunut käyttämään kun istunta ja ääni apuja.
7.
Sitten tuli se Gunin lempi osa tunnista: laukka! Guni innostui jo ensimmäisten laukkojen jälkeen ja sain ihan pidätellä sitä. Välillä me laukattiin väärissä paikoissa mutta minä ajattelin vaan että jos minulla on tilaa (en siis laukannut niin että olisin häirinnyt ketään muuta)niin minähän laukkaan! kun ratsastuksen opettaja muistutti siitä että laukka nostetaan pitkillä sivuilla niin minä vaan suunnilleen räkätin siellä selässä ja ajattelin että tämä on vaan niin kivaa, mutta laukkasin kuitenkin tämän jälkeen vaan pitkällä sivulla.
8. Guni: pidä nyt Lilli tiukasti kiinni, nyt mentiin!
 
Tällä blogilla on nykyään Instagram sivut joita voi käydä katsomassa täältä. Siellä on vielä aika vähän kuvia mutta eiköhän sekin asia vielä korjaannu. Seuratkaa ihmeessä meitä siellä jos kiinnostaa!
Tässä vielä video tunnista
Tuolla videolla ei ehkä näy ihan paras pohkeenväistö ja saimme monta onnistuneempaa suoritusta. 

2 kommenttia:

  1. Kivan oloinen blogi ja kivoja kuvia. Liityinkin sulle lukijaksi. Käyhän lukemassa minunkin blogiani, http://olipakerranhevonen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiinnostuksesta blogiani kohtaan! olen iloien jokaisesta uudesta lukijasta. Onkohan blogger hiukan sekaisin tänään, mutta ainakaan vielä se ei näytä sinua lukijana. Pitääpä käydä tsekkaamassa sinunkin blogisi kunhan ehdin.

      Poista

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!