perjantai 22. toukokuuta 2015

Ratsastusta ja kuvailua!

Heippa taas! tänään olimme taas Annikan ja Carolinan kanssa tallilla ja minä ja Carolina ratsastimme tällä kertaa Bambilla ja Taralla. Teimme tällä kertaa kentälle ihan kunnon tehtävän. Vauhti ei edelleenkään ollut päätähuimaava mutta tarkkuutta tarvittiin senkin edestä.
varmaan maailman järkyttävin ratapiirros, mutta ehkä te kuitenkin tajuatte paremmin tämän tehtävän tästä. Elikkä rataan mahtui yksi voltti, käyntiä metsätiellä ja ravinnosto puomille. Bambi oli tänään oikein kiva ja mukava ratsastaa. Ravipätkät olivat aika lyhkäisiä mutta tarkkana piti siinäkin olla. Muuten olisimme varmasti ravanneet enemmän mutta kentän toiselle pitkälle sivulle oli tullut enemmän hiekkaa ja se oli todella kuoppainen ja päätimme että otamme sen matkan käynnissä. Tänään meillä meni kyllä todella hyvin ja olen kyllä tyytyväinen suorituksiimme! siinä sen näkee ettei se hyödytä mitään kävellä ja ravata edestakaisin ilman mitään päämäärää ja tunnilla pitäisi aina olla joku idea ja tehtävä. Pitää kyllä meidänkin skarpata ja kehitellä useamminkin tällaisia tehtäviä.
Minä ja Bambi auringon paisteessa!
 Täällä on kyllä ollut varsinkin tänään ihan mahtava ilma ja olen nauttinut kyllä täysillä siitä! Ajatella että viikon päästä ollaan hyvää vauhtia menossa kesälomalle! uskomatonta! juurihan se kuutosluokka loppui ja nyt loppuu sitten seitsemäs luokka.
 
oltaisko ystäviä jookos? kyselee Bambi, Taran ilme taitaa kertoa mitä sieltä tuli vastaukseksi..
no, ollaan ihan nätisti sitten, jospa saataisi hiukan enemmän heinää tuumaa Tara.
nyt tympii tämä poseeraaminen, eikös me saada pian heinää!
 
Ratsastuksen jälkeen tosiaan pidettiin tällainen kuvaustauko ja se meni kyllä hyvin! Taran kanssa tällaiset kuvaushommat missä sen pitää mennä lähelle Bambia ei ole ihan niin helppoa mutta hyvin se siitä selvisi vaikka hiukan epäluuloinen olikin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!