sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Valehtelisin jos väittäisin..

..Ettei hevosen myynti surettaisi minua. Tämä ikävä totuus iski minua taas vasten kasvoja tänään ratsastustunnilla, nimittäin se että niitä hevosia voi myös myydä pois. Olen kolme kertaa elämässäni joutunut kasvokkain tämän karun totuuden kanssa ja olen joka kerta valinnut uuden kivan ponin jonka kanssa olen alkanut tehdä tuttavuutta. Viimeksi se oli Guni johon halusin tutustua paremmin ja nyt se on Guni joka on myyty. Mutta sellaista se elämä on, välillä täytyy oppia sietämään pettymyksiä vaikka se totta kai harmittaa kun on ratsastanut ponilla vuoden päivät ja sitten se myydään. Olen kuitenkin aina luottanut siihen että Tara, Bambi ja Mirella pysyvät siellä missä ne ovat, sillä niiden omistaja(Annika) tuskin niitä mihinkään myy. Itse en kyllä pystyisi toimimaan kasvattajana(monien vasojen)juurikin sen takia etten hennoisi myydä hevosia jos ei siihen olisi hevosen hyvinvointiin yms. liittyvää hyvää syytä. Mutta pääasia on että Guni voi hyvin ja toivon että näin on.
Tänään ratsastin kuitenkin Nyytillä, jota Carolina kaverini on kehunut. Nyytti oli oikein kiva ratsastaa ja meillä meni tunti hyvin. Aluksi ihan vaan ravailimme ja kävelimme kentällä ja minä hiukan totuttelin Nyyttiin kun en ole sillä ennen ratsastanut. Ravailujen jälkeen teimme sellaista tehtävää että ensin pysähdyimme ja nostimme ravin heti pysähdyksen jälkeen, tai no niin nopeasti kun se onnistui mutta kuitenkin nopeasti.
En viitsinyt ladata näin lyhyttä videota youtubeen mutta tässä kuitenkin pieni video, pahoittelen laatua.

Missä se kuskin katse taas luuraa?
tässä se katse on jo aika lailla oikeassa paikassa, hiukan ylöspäin saisi vielä mennä.
no nyt se katse on siellä missä sen kuuluukin olla.
 Ravitehtävän jälkeen vaihdoimme ravin laukaksi ja ensimmäisen laukan jälkeen Nyytti kyllä kuumeni hiukan. Toisella kerralla sain ensin aloittaa käynnistä siirtyä raviin ja sitten laukkaan juurikin edellä mainitusta syystä.
'Tunnista jäi kiva fiilis ja meillä meni kyllä paremmin kun olisin uskaltanut odottaa.
 
Onko teille joskus käynyt niin että joku tärkeä hevonen tai poni on myyty?
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!