perjantai 15. toukokuuta 2015

Ratsastusta ja kuulumisia!

Heippa! tässä on taas päässyt tulemaan hiukan hiljaiseneloa täällä blogin puolella. Pahoitteluni tästä. Viime viikolla kävimme tallilla ja sekä minä, Carolina että Annika ratsastimme pikaisesti Taralla .Treenasimme hiukan laukkaa mutta kun se ei oikein ottanut onnistuakseen Annikan täytyi ratsastaa lopuksi itse. Tara on hiukan kokeneemmille ratsastajille(voisinkohan laskea itseni tähän ryhmään, varmaan) todella tarkka istunnasta eikä hommasta meinaa tulla mitään jos istuu hiukan hassusti. Minun kohdallani ongelma oli se että en istunut täysin suorassa sen jälkeen kun Tara rupesi  yrittämän keskelle kenttää ja minun piti estää se pohkeella ja istunnalla enkä sitten tämän jälkeen jäänyt istumaan suorana.

Tämän jälkeen päätimme ottaa Mirellan juoksutukseen ja sen jälkeen ratsastaa sillä.
voi että kun Mirella muistuttaa äitiään tässä kuvassa..
tässä kuvassa taas on oikein nätti ravi.
Tuo Mirella on kyllä niin rauhallinen tapaus  ja se on hyvä asia.

 Juoksutuksen jälkeen ratsastimme Carolinan kanssa Mirellalla(Annika talutti) ja se oli kyllä tosi hieno taas kerran. Se kulki niin rauhallisesti ja nätisti että saimme olla siitä oikein ylpeitä.

Tänään kävimme myös tallilla ja koska Taran kenkä oli vääntynyt niin päätimme mennä Bambilla ja Mirellalla. Mirella käyttää vielä Bambin satulaa(Taran satula on sille liian iso) joten minulle jäi kaksi vaihtoehtoa: ratsastaa Bambilla ilman satulaa tai Taran satulalla ja päädyin jälkimmäiseen vaihtoehtoon. Taran koulusatula ei ihan täydellisesti istu Bambille mutta se ei hierrä tai muutenkaan häiritse Bambia. Vaikka sekä Bambin että Taran satulat ovat koulusatuloita niin ne tuntuvat erilaisilta ja minun mielestä Bambin oma penkki on kivempi. Bambillahan on erikoisatula ja se on todella mukava istua.

Kentällä Bambi toimi kuin unelma! kun maasta käsittelin sitä korjasin samalla esteet puomeiksi ja vein aitaustolppia pois kentältä. Bambi seisoi nätisti kaiken tämän aikana ja kulki nätisti mukana (talutin sitä silti ohjista)kun kuljetin aitaustolpat parempaan paikkaan.

Pian kiipesin selkään ja huomasin heti että Taran satula tuntui hiukan kummalliselta istua mutta ei kuitenkaan hinkannut . Minulla oli myös eripari jalustimet mutta en viitsinyt niitä ruveta korjaamaan.

Työskentelimme ihan käynnissä ja teimme voltteja ja temponmuutoksia. Bambi kuunteli nätisti istuntaa ja huomasin useasti selkeän eron käynnin tempossa.  Carolina ratsasti Mirellalla ja Annika talutti Mirellaa joten minä ratsastin Bambilla ihan itsekseni . Lopussa meidän meno meni tosi kiemurtelevaksi kun nostimme ravin mutta saimme lopulta yhden suoran kierroksen käynnissä vielä lopussa(vaikka niitä oli ennen tätä monta).
Mirella oli taas tosi nätisti minun näkemäni mukaan ja teimme aika lailla samoja harjoituksia kun Mirella koska en viitsinyt aluksi ravata koska Mirella olisi voinut häiriintyä siitä(nyt kyllä naurahdan itsekin) mutta nuorten hevosten kanssa pitää aina toimia varovaisesti kun ei niistä ikinä voi täysin tietää.

siis vieläkö sä kuvaat?
Koita nyt ymmärtää etten mä ehdi poseeraamaan kun mulla on tuhat kertaa tärkeämpää puuhaa tuumaa ahmatti nimeltä Bambi..

Ihan hyvin meillä siis tänään meni vaikka pieniä ongelmia olikin ja ihan kiva fiilis jäi.

1 kommentti:

  1. Liityit blogiini lukijaksi, ja satuit olemaan palkittava. 10 lukija. Käyhän tsekkaamassa uusin postaus jossa on voittajalle, eli sinulle, ohjeet. Lisäksi on arvonta :)

    VastaaPoista

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!