maanantai 13. heinäkuuta 2015

Kuvapostaus:Metsämäki Horse show!

Heippa taas! eilen kävin tosiaan vanhempieni kanssa metsämäen raviradalla katsomassa esteratsastusta, ja tietysti sitä kameraakin piti siinä samalla ulkoiluttaa! Katsoimme ensimmäisen ja toisen luokan mutta kolmatta luokkaa emme enää jääneet seuraamaan. Koko päivän oli ollut aika pilvistä mutta onneksi ei kuitenkaan alkanut satamaan.. Esteet olivat kummasakin luokassa suunnilleen siellä 110cm korkeudessa(en olisi kyllä uskaltanut itse hypätä läheskään  niin korkeita..)kolme tippumista jouduimme todistamaan  ja ainakin kaksi näistä kolmesta selvisi säikähdyksellä.. yksi näistä tippumisista oli katsomosta katsottuna pahan näköinen..

Eihän tuollaista ole ikinä kiva nähdä mutta toisaalta se kuuluu tähän harrastukseen, ja sellaista sattuu vaikka olisi kuinka varovainen tahansa, mutta tietenkin yritetään parhaamme ettei tippumisia tapahtuisi turhan huolimattomuuden takia.
Näitä kuvia tulikin sitten aika paljon mutta en vaan raskinut karsia paljon mitään kun minäkin  olen kerrankin saanut jopa ihan hyviä kuvia..
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
 
14.
14.
15.
16
17.
18.
19.
Kaikki kuvat c:Minä.
En muista kovinkaan monen ratsukon nimiä joten en viitsinyt laittaa niitä tänne(jotenkin ihmeesti sitä ei ole tuloksista ja nimistä niin perillä kun kaiken näkee kameran linssin läpi..)
Mikä oli teidän lempikuvanne?

3 kommenttia:

  1. Kiva postaus. :) Hienoja kuvia olet sanut, vaikka osassa kamera on tarkentunut esteeseen, eikä itse ratsukoon, mutta aina ei voi onnistua. Minun lemppareita ovat nämä: 1, 11, 12.

    VastaaPoista

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!