maanantai 27. heinäkuuta 2015

Sea Horse Week

Heippa taas! Lauantaina käytiin katsomassa Sea Horse Week kisoja/tapahtumaa Hankossa vanhempien kanssa. Me ehdimme katsomaan lopun päivän ensimmäisestä luokasta ja sen jälkeen kävimme jätskillä ja jonkun ajan päästä katsoimmekin 140-cm luokan. Minulla oli tietysti taas kamera mukana mutta jäljessä ei tällä kertaa ollut paljon kehuttavaa. Jouduin käyttämään aika paljon zoomia ja jotkut kuvat olivat hiukan epätarkkoja, mutta sain minä kuitenkin jotain onnistuneitakin kuvia. Mietin aluksi että teenkö videopostauksen tästä reissusta vai kuvaanko sen yhden luokan joka me katsottiin. Päätin toteuttaa molemmat suunnitelmat ja kuvasin ja otin videota vuorotellen, joku saattoi varmasti pitää minua hiukan vinksahtaneena kun heiluin kokoajan kamera kädessä;). Tämä luokka oli kyllä tosi kivaa katsottavaa, kaikki hevoset selkeästi nauttivat hyppäämisestä eikä kukaan tippunut eikä ketään ratsastajista käyttänyt raippaa melkein yhtään:)ja yleisölle oli hauskaa enkä minä ollut onnekseni ainut jolla oli kamera koko ajan kädessä;) ilmakin suosi meitä ja nyt kun tätä postausta kirjoittaessa kuulen kun sade rummuttaa huoneeni kattoikkunaa vasten, niin lauantain kaunis kesäpäivä tuntuu aika kaukaiselta..(vaikka se sade tietty taukosi juuri tätä kirjoittaessa;)katsottiin kuitenkin vaan tämä yksi luokka sen takia että meillä oli nälkä ja kotiin oli kuitenkin jonkun verran matkaa vaikka täällä Etelä-Suomessa asutaankin ja olisimme olleet aika myöhään kotona jos olisimme katsoneet toisen luokan..
Mutta nyt niihin kuviin.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
Mikä oli teidän lempikuvanne?

Tämä postaus on hiukan myöhässä, mutta ei anneta sen haitata. Tuon videopostauksen editoimiseen meni sen verran kauan eilen illalla etten enää sen jälkeen jaksanut ruveta postausta rustaamaan.
Minua muuten nauratti se määrä laitteita mitä tuohon videon tekemiseen tarvitaan että piti oikein laittaa kuva siitä instagramiin ja haluan jakaa sen täällä blogissakin..
Pinkki läppäri ja puhelin ovat minun omia, toinen tietokone on isän vanha;)

Tässä nyt kuitenkin olisi tämä Videopostaus, toivottavasti tykkäätte ja kommentoikaa ihmeessä mitä mieltä te siitä olette!

2 kommenttia:

  1. Kivoja, erilaisia kuvia! Itse tykkään auttamatta estekuvissa eniten isoista mustista hepoista tai pienistä kimoista poneista, eli ne nousevat tästäkin postauksesta mun suosikkeihin! :)
    Videopostauskin on mun mielestä hauska ja onnistunut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva jos tykkäsit!nuo kimot ponit ovat kyllä tosi nättejä ja söpöjä ja onhan nuo isot mustatkin hepat komeita!

      Poista

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!