torstai 2. heinäkuuta 2015

Metsässä rämpimässä!+videopostaus

Heippa taas! viime postauksessa kerroin(tai Bambi kertoi)että meillä on suunnitteilla kur ohjelma ja sitähän me sitten treenattiinkin Tiistaina mutta ei ollut vielä musiikkia mukana niin en viitsinyt laittaa siitä tänne videota mutta treenit meni ihan hyvin, emme siis treenanneet koko ohjelmaa vaan treenattiin asioita jotka kuuluvat ohjelmaan:)

Keskiviikkona käytiin maastossa rämpimässä oli kyllä kiva reissu! käveltiin sekä ihan tavallisia sorametsäteillä että sitten ihan kunnon ryteiköissä.. pari kertaa päästiin hiukan hyppimäänkin kun teiden yli oli  monin paikoin kaatunut puita joskus. Tosi kivoja maastoja meillä kyllä on tuolla tallin lähistöllä, pitäisi käydä vähän useamminkin. Pidettiin pari taukoa matkan varrella niin että ihmiset sai juoda ja syödä ja hepat sai syödä ruohoa, ainoa huono puoli näissä pausseissa oli se että nuo itikat(ja erityisesti paarmat..)olivat koko ajan kimpussamme ja erityisesti heppoja ne ärsyttivät paljon..

ruokapaussilla..
  
 Bambi oli tosi kiva melkein koko reissun ajan ja alkumatkasta se käveli niin hienoa lisättyä käyntiä(kunpa se kävelisi niin koulukentälläkin..)ja noissa ryteiköissä se käytti lihaksiaan niin tehokkaasti että se käveli melkein perään annossa..(en minä oikeasti ratsasta niin hyvin että se kulkisi perän annossa mutta en minä sitä näköjään estänytkään).
tavallisella soratiellä..
 
tässä meinasi houkutus kasvaa hepoille liian suureksi..
ruokapaussilla taas.
 
Keskiviikolta innostuin myös kuvaamaan videpostauksen vaikka ei maaston lisäksi mitään muuta erityistä(Mirellan irtohypytystä lukuunottamatta..)hevosten kanssa tehtykään, siivoiltiin vaan satulahuonetta ja poimittiin vähän kukkia. Varoitan heti alusta että tämä videopostaus ei sovellu tiukkapipolle mutta se saattaa olla oikein hauska niiden mielestä jotka minun äärimmäisen kieroutunutta huumoriani ymmärtävät..;)
yksi parhaista kuvistani Bambista, jonka otin videoimisen ohella.
 

Tänään treenattiin taas hiukan meidän ohjelmaamme ja meni kyllä huonosti. Minulle on vaikeata istua täysin suorassa ja Bambi sitten herkkänä hevosena lähtee menemään keskelle kenttää heti kun vahingossa nojaan hiukan sisäänpäin. Onko kenelläkään mitään toimivaa vinkkiä tämän ongelman korjaamiseksi? kommentoikaa ihmeessä alas kommenttiboksiin jos teillä on jokin vinkki. Täällä Etelä-Suomessa on tosiaan todella kuuma ja tänäänkin lämpömittari näytti tallinpihalla olevan varjossa melkein +30 astetta.. nyt se kesä on sitten lopultakin tullut:)

Huomenna taidetaankin keskittyä ihan suoruuteen ja siihen että koitetaan saada se minun istuntani suoraksi ja jätetään se kur ohjelma ihan suosilla tulevaisuuteen. Mutta ei auta kuin todeta että lisää treeniä! eihän se ongelma mulla tavoin ratkea ja eiköhän se istuntakin vielä suoraksi saada ja periksihän minä en tunnetusti anna , vaikka onhan se tietysti aina tavallaan hiukan masentavaa kun pitää keskittyä taas ihan suoran käynninkin ratsastamiseen mutta kyllä tämä tosiaan treenillä vielä saadaan kuntoon ja ratsastushan on ikuinen oppimisen tie johon ei näy loppua, mutta ei se mitään haittaa niin kauan kun oppimisesta nauttii ja joskus vaan täytyy mennä askel taaksepäin jotta pääsee taas pari askelta eteenpäin:). Ratsastushan on periaatteessa pelkkiä ongelmia ja niiden korjaamista..
Mitä olitte mieltä videpostauksesta?
Onko kenelläkään muulla samanlaisia ongelmia suoraan menemisen kanssa?
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!