lauantai 9. huhtikuuta 2016

Irtojuoksutusta ja kuvailua

Eilen oli tosiaan kävimme taas tallilla, ja tällä kertaa suunnitelmissamme oli irtojuoksuttaa hevoset. Viimeksi olen irtojuoksuttanut hevosia pari/kolme kuukautta sitten, joten olin tyytyväinen suunnitelmaamme. Aloitimme harjaamalla hevoset perusteellisesti , sillä niillä on nyt menossa karvanlähtöaika. Sain harjata Bambia pitkään jotta se näyttäisi edes jotenkuten edustavalta, mutta ainakin kuvien perusteella onnistuin ihan hyvin. Bambi on taas viimeaikoina ottanut tavakseen hiukan testata meitä ihmisiä, ja kerran se jopa karkasi minulta tallissa. Tämän yhden kerran jälkeen minä kuitenkin sisuunnuin, eikä Bambi enää sen jälkeen viitsinyt yrittää mitään, kun tajusi minun olevan hereillä. Raippaahan Bambin kanssa ei useimmiten tarvitse käyttää, sillä jo se että ihminen on hereillä ja raippa on kädessä saa sen lopettamaan pelleilynsä, vaikkei se raippaa missään nimessä jännitäkään. Olen jopa  nähnyt Bambin ottavan raipan suuhunsa kerran, ja silloin me totesimme nauraen ettei sitä ainakaan ikinä ole lyöty. Näköjään se vain on niin että aikuisillakin hevosilla on tällaisia "kausia"suunnilleen kerran vuodessa. Taluttaessani Bambia kentälle se kuitenkin käyttäytyi ihan normaalisti.
1.

Meillä on tosiaan kenttä sulanut jo viikko sitten, ja se oli tänäänkin oikein hyvässä kunnossa. Nyt kun hevosetkin ovat saaneet jo kesäkengät pystyimme irtojuoksuttamaan niitä kentällä.,hokit jalassa tämä ei olisi nimittäin sulalla kentällä onnistunut. Hevoset olivat eilen aika vauhdikkaalla tuulella, ja niitä oli oikein mukavaa katsella ja kuvata, ja sainkin niistä monta aika onnistunutta kuvaa. Asetuksena käytin urheilukuvaa, sillä kuvat onnistuivat sillä paremmin. Juuri manuaalisäädöt ja erilaiset erikoiskuvaustilat ovat ehkä parasta järkkäreissä verrattuna automaattikameroihin. Pidemmittä puheitta, eiköhän nyt olisi kuvien vuoro!
2.
3.
4.
5.

6.
7.

8.
9.

10.
11.
12.
13.

14.
15.
 
Mikä oli sinun lempikuvasi?

4 kommenttia:

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!