tiistai 12. huhtikuuta 2016

Kuulumisia

Olen ollut nyt pari päivää töissä, ja täytyy sanoa että töissä käyminen on hiukan rankempaa kuin luulin. Olen siis viettänyt TET- viikkoni erään lehden toimituksessa, ja täytyy kyllä sanoa että kivaa on ollut. Ei tuo kyllä sellaista työtä ole että siinä oikeasti fyysisesti väsyisi, mutta päänuppi väsyy sitten senkin edestä. Nytkin tätä postausta kirjoittaessani tunnen olevani täysin aivokuollut, mutta toisaalta tämän postauksen kirjoittaminen käy aivojumpasta,  tätä kirjoittaessa kun ei tarvitse muistaa artikkelin kirjoittamista koskevia "sääntöjä" ja koodeja. Olen myös päässyt kuvaamaan jonkun verran, ja siitähän minä tunnetusti pidän. Nikonin kamera tosin on vielä allekirjoittaneen silmissä hiukan "outo", enkä oikein osaa käyttää sitä kunnolla. Kyllä se vain niin menee ettei Nikonin kamera ainakaan heti sovi Canoniin tottuneen käsiin, vaikka se hyvä kamera onkin;). Olen kuitenkin viihtynyt oikein hyvin, ja ensi viikolla onkin sitten varmasti hiukan haikeata ja tylsää palata takaisin kouluun.
1.

Viikonloppuna sitten luultavasti tulee enemmän juttua TET- viikostani, mutta nyt olisi aika palata tämän blogin teemaan, nimittäin hevosiin. Eilen kävin TET- viikostani huolimatta ihan normaalisti tallilla, ja juoksutimme taas hevosia. Se oli varmasti ihan hyvä veto, sillä en usko että olisin työpäivän jälkeen jaksanut keskittyä ratsastukseen tarpeeksi. Tällä kertaa otimme kaikki hevoset irtojuoksutettaviksi, ja irtojuoksutus meni ihan hyvin.
2.
3.

Bambi vaikutti jo karsinassa aika vaisulta, ja se painoi päänsä alas niin että olisi voinut melkein luulla sen nukkuvan. Huulikin lörpötti rennosti, ja toinen taisi oikein nauttia harjauksesta. Myös irtojuoksutus jäi Bambin osalta vaisuksi. Se ravasi ja laukkasi jonkun verran, mutta se vaikutti aika väsyneeltä. Kyllä tällaisesta pienestä kevätväsymyksestä päästään eroon muuttamalla hiukan ruokintaa, eikä kyse ole mistään vakavasta, sillä  Bambi ei vaikuttanut millään lailla kipeältä, ainoastaan väsyneeltä. Kyllä niillä hevosillakin joskus on huonoja päiviä, eikä yhden päivän kestäneestä pikku väsymyksestä kannata huolestua, mutta asia on tietenkin eri jos hevonen on ollut väsynyt pitkän aikaa. Bambi on sitä paitsi  toiminut Taran sijaisena viimeaikoina Taran irronneen kengän ja ikään liittyvän väsyneen kauden takia, joten tämä väsymys oli ihan ymmärrettävää.
 
4.
Tara puolestaan vaikutti olevan yllättävän pirteä, ja se laukkasi lujaa. On se vain ihme että välillä tuntuu siltä että Tara on hirveän väsynyt, vanhemman puoleinen  ja jäykkä, mutta sitten se yllättääkin jokaisen jollain tempauksella. Ihan niin kuin se haluaisi sanoa että en mä kuulkaas vielä mikään vanha ole..Huomatkaa toki että näillä Taran "tempauksilla" tarkoitan sitä että se innostuu laukkaamaan oikein lujaa, tai pahimmassa tapauksessa se pelästyy metsässä ilvestä.
 
5.
Varsinaisen irtojuoksutuksen jälkeen kävelytimme hevosia. Yritimme "paimentaa" niitä ihan niin kuin laumassakin tehtäisiin. Yritimme myös toimia vähän niin kuin yhtenäisenä linjana, joka"poimii" ne mukaansa jos ne eivät kävele ympyrällä. Tämä oli oikein mukavaa, ja kun olimme saaneet loppukäynnit käveltyä oli aika lopettaa.


6.
Mikä oli sinun lempikuvasi? entä onko jollain muullakin tällä viikolla TET -viikko? missä te olette viettäneet TET viikkonne silloin kun teillä on sellainen ollut?

4 kommenttia:

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!