tiistai 19. huhtikuuta 2016

Maisemakuvausta

En ole taas saanut vähään aikaan onnistuneita ratsastuskuvia, joten ratsastustunneista kirjoittaminen on jäänyt viimeaikoina vähille. Itse olen kuitenkin ulkoiluttanut kameraa aika aktiivisesti ja halusin julkaista onnistuneimmat kuvat täällä blogissakin. Luontokuvaus on kyllä huomattavasti hevoskuvausta helpompaa, ja maisemakuvat onnistuvat useasti paremmin. Hevoskuvauksessahan täytyy ottaa huomioon hevosen ilme ja liike ja useasti se täydellinen hetki kestää niin lyhyen ajan ettei sitä ehdi ikuistamaan. Hevosia kuvatessa sitä ei myöskään aina ehdi säätämään kameran asetuksia, kun taas maisemia kuvatessa useimmiten on hyvin aikaa. No, eipä minulle tällä kertaa mitään sen ihmeempää asiaa ollut, joten eiköhän anneta kuvien(toivottavasti)puhua puolestaan.

1.

2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Mikä oli sinun lempikuvasi?

6 kommenttia:

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!