lauantai 30. huhtikuuta 2016

Videota ja tallihommia

Viimeaikoina on tosiaan tullut puuhailtu kaikennäköistä kivaa tallilla. Ei olla nyt vähään aikaan ratsastettu, kun Bambi on vähän arkonut yhtä jalkaansa. Olemme ratsastuksen sijaan keskittyneet hoitamaan hevosia, mutta  hauskaa meillä on silti ollut.

Maanantaina pesimme Taran ja Bambin jalat. Puhdistimme jalat ihan vedellä, ja teimme kaiken ulkona niin että näkisimme pestä jalat ihan kunnolla. Tähän aikaan vuodesta tarhat ovat aika märkiä ja mutaisia, ja juuri sen takia kaviot pitää hoitaa erityisen tarkkaan, jos haluaa pitää hevosen hyvässä kunnossa. Uskaltaisin väittää että kosteus on ongelma aika monella tallilla tähän aikaan vuodesta, tämä suomen ilmasto kuin on mitä on. Nyt tosin ulkona paistaa aurinko tosi kauniisti, joten en viitsisi kuitenkaan liikaa haukkua tätä ilmastoa;)Pesimme myös hevosten hännät, ja Tara suhtautui tähänkin operaation tavalleen omaisesti oikein kiltisti ja rauhallisesti. Bambikin oli yllättävän nätisti, vaikkei se oikein tykkää hännän pesemisestä.

Eilen emme  tehneet mitään ihmeellistä tallilla. Siivosimme oikeastaan vain karsinat, ja juoksutimme hevoset. Päätin kuitenkin kuvata videopostauksen eilisen tallipäivästä. Järkytyin tosiaan tässä vähän aikaa sitten, kun tajusin etten ihan oikeasti ole kuvannut videota melkein kolmeen kuukauteen. Niinpä päätin sitten pistää uuden kamerani testiin, ja kuvasin sillä videota. Tästä videosta tuli tosiaan aika lyhyt ja nopeasti tehty, mutta toivottavasti tykkäätte siitä kuitenkin.
Linkki videoon

Hauskaa vappua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!