maanantai 12. joulukuuta 2016

Lukku 12 : Vanhat vs.uudet kuvat


Olen harvoin tässä blogissa julkaissut vanhempia kuvia, joten ajattelin että nyt olisi kiva tehdä tällainen postaus, jossa verrataan samantyylisiä uusia ja vanhoja kuvia keskenään. Itse tykkään ainakin aina välillä katsoa vanhoja kuvia, ja muistella samalla sitä tallikeikkaa, joilla ne on otettu. Täytyy kyllä sanoa että tätä postausta varten oli tosi kivaa käydä läpi vanhoja kuvia. Nyt mennään kuitenkin itse asiaan, eli kuviin!
2013
2015
Suurin ero näissä kuvissa taitaa olla se että Bambilla on toisessa kuvassa talvikarva, ja toisessa kesäkarva. Uusimmassa kuvassa Bambi myös vaikuttaa paljon tylsistyneemmältä. Tuo Bambin kyllästynyt ilme riippuu kyllä ihan olosuhteista, toisessa kuvassa se on nimittäin saanut juoksennella vapaasti kentällä päästelemässä höyryjä ulos, kun taas toisessa kuvassa sen häntä on siistitty juuri ennen kuvaa, ja neiti on joutunut könöttämään paikoillaan jonkin aikaa. Mutta kyllä Bambi vain muuten näyttää tuossa alimmassa kuvassa lihaksikkaalta ,ja erityisen hienolta. Toki pesulla ja talvikarvalla on myös vaikutuksensa;)

2013
2016
Voi että kuinka pieni Mirella on joskus ollut, oli minun ensimmäinen ajatukseni tuosta ylimmästä kuvasta. Sitä paitsi Mirella on näköjään ollut paljon vaaleampikin kuin nykyisin.Ylin kuva on siis otettu keväällä 2013, juuri kun hevoset muuttivat uuteen kotiin. Taitaapa olla ihan oikeasti minun ihka ensimmäinen hevoskuvani, jonka olen ottanut ihan kameralla.
2014
   
2016
Tästä kuvaparista kylä huomaa miten paljon aikuisemman näköiseksi Mirella on muuttunut aika lyhyessä ajassa. Jotenkin se näyttää vielä tuossa ylimmässä kuvassa niin vaalealta, ja niin varsalta.

2013
2015

Tuosta ylimmästä kuvasta huomaa kyllä että kuvaaminen on ollut meille vielä ihan uusi juttu;)Bambikin vaikuttaa niin kiinnostuneelta  kamerasta ja ympäristöstään tuossa kuvassa. Toki tuo lumikin vaikuttaa..
2014
2016
Kyllä minäkin olen näköjään oppinut vuosien varrella olemaan vähän järkevämmin kameran edessä;)Bambissa ulkonäössä ainut ero on oikeastaan karva..

2014
2016
Näissä ratsastuskuvissa on oikeastaan suurimmat erot, kun istuntaa oikein rupeaa katsomaan. En tiedä kuvittelenko minä vasin, mutta ainakin minun mielestäni Bambi näyttää vähän vanhemmalta ja viisaammalta alemmassa kuvassa;)

2012
2016
Tässä näkee kyllä taas suurimman eron ratsastajassa, mutta on Tarankin harjan leikkaus hiukan muuttunut.. Miten minusta muuten tuntuu että Tara vaikuttaa tuossa alemmassa kuvassa nuoremmalta, vaikka se onkin uudempi?
2013
2016
Aika lailla sama ilme Bambilla on näissä kuvissa, eikä ole Bambula oikeastaan muutenkaan paljon muuttunut;)Ehkä sen turkki on jotenkin siistimmän ja kiiltävämmän oloinen alimmassa kuvassa.

Haluaisitteko te lisää tämän tyyppisiä postauksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristävät aina päivää ja otan niitä vastaan mielelläni! :)muistathan kuitenkin noudattaa hyviä käytöstapoja täällä netin ihmeellisessä maailmassa, törkeät ja asiattomat viestit poistan.

♥lisää tietoa meistä löytyy blogin sivuluettelosta, siellä saattaa olla vastaus kysymykseesi :)
♥kommentinvalvonta on käytössä joten älä turhaan lähetä kommenttia kaksi kertaa:)
♥vastaan parhaani mukaan kaikkiin kommentteihin mutta jos haluat vastauksen kysymykseesi saat sen varmemmin jos kommentoit uusimpaan postaukseen
♥kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan!